Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ész vagy szív kérdésnél ti melyiket szoktátok inkább választani?
szív.
ész nélkül lehet élni, szív nélkül kevésbé
régebben gondolkodás nélkül rávágtam volna, hogy ész. de a szerelem sok mindenre képes, és bizony kicsit engem is megszédített:)
ha szerelmes vagyok, akkor egyértelműen szív. egyébként racionális embernek tartom magam, inkább ésszel szoktam döntéseket hozni.
23N
régen csak szívvel döntöttem, és minden döntésem nagyon megszívtam.
most már ésszel döntök, és nem mondom, hogy tévedhetetlen lennék így, de határozottan több döntésem helyes. :D
de kinek mi válik be...
20/L
Én általában végiggondolom a ésszel is és szívvel és belegondolok a lehetséges következményekben. Utána ezt megpróbálom egymás mellé állítani és megnézni, hogy melyik válhat előnyömre. Hiszen az a cél, hogy boldogok legyünk, jól érezzük magunkat, és amellett döntök, amelyiknél több az esély arra, hogy boldog legyek.
Szerintem nem jó, ha valaki csak az eszére vagy csak a szívére hallgat. A kettőre együtt kell hallgatni!
16/L
Egyértelműen az ész. Soha nem is voltam más csak realista. Ennek köszönhetően nem kell gyerektartást fizetnem, nem váltam el mint sokan a korosztályomban. Hogy emiatt sokmindenből kimaradtam? Elnézve a mai párkapcsolatokat nem hinném.
34 ffi
Az ember fiatal korában a szíve után megy, idősebb korban a farka után, végül az esze után általában :)
Én 25 vagyok és az eszemnél tartok már :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!