Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nagyon látszik ha megvan nekünk? És ha igen miből?
Ja és itt nem női családtagotokra, barátnőtökre, feleségetekre gondolok, hanem olyanokra akiket futólag ismertek, osztálytárs, munkatárs, baráti körben, stb.
19/L
Látjuk, de nem mutatjuk.
A leghalványabb jele annak hogy észrevettük, világméretű katasztrófához vezethet. Gyakorlatilag ha kimutatjuk hogy látjuk az életünk forog veszélyben, de ha észreveszitek, hogy látjuk de titkoljuk akkor totális armageddon vár a férfitársadalomra.
Igen, nagyon egyszerűen észrevesszük, ugyanis terroristákkal könnyebb mint akkor veletek, és általában az osztályban a lányok hangosan szokták megkérdezni "kinél van tampon" (gimnázium, nem gyűjtő...)
Amúgy olyankor ingerlékenyebbek vagytok, és még a levegőt is máshogy veszitek! (persze van akin jobban, van akin kevésbé látszik!)
17f
Szerintem észreveszik.
Én például első nap olyan fázisban vagyok, hogy lehet, hogy jobb, ha nem is szólnak hozzám, bár akkor meg tuti az lenne a bajom. Első nap eléggé görcsölök, volt olyan, hogy mondtam az előttem ülő lánynak, hogy úgy álljon fel jelentéshez, hogy a széke előtt és teljesen húzza ki magát, így nem látszott, hogy félig ülök.
Idén többször is volt, hogy megkérdezte egyik fiú osztálytársam, hogy mi a bajom, mondtam semmi különös, erre ő viccesen megkérdezte, hogy 'mi van menstruálsz?'.
És mindig pont akkor kérdezett rá, amikor tényleg meg volt.
Egyébként rajtam fizikai jelei is van néha, pl. van amikor tökre elsápadok, egyszer azt mondták nekem, hogy fehérebb vagyok, mint a fal (feehér volt a fal). Meg anyum szerint a szememben is látszik, ha görcsölök, állítólag máshogy nézek ilyenkor..
16/L
Észrevesszük, és? Konstatáljuk, de nem említjük.
26F
A nők 80+% látszik. Bár sajnos anyámon nem. Mert neki nem volt. :( Csúnya a műtét.
Amúgy zavart, ideges , ez leplező ilyet kiskamasz viselkedés 40+ évesen is (berögzült?), ciklikus boldogság, piros pozsgás , hasán matató lányok. (sokszor ne mis veszik észre hogy csinálják.) ok félék vagytok hál istennek. Mert egy 100-as gyakori lista van rá, és fél tucatot típus jelt sem ejt egy-egy személy.
30's/pasi (30+ hódítás) Amúgy a lányok többsége kanosan (horny) viselkedik. Jó jel könnyű préda. Ezért kérdezed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!