Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nagyon látszik ha megvan nekünk? És ha igen miből?
Figyelt kérdés
Ja és itt nem női családtagotokra, barátnőtökre, feleségetekre gondolok, hanem olyanokra akiket futólag ismertek, osztálytárs, munkatárs, baráti körben, stb.
19/L
2011. júl. 26. 23:49
1/18 anonim válasza:
mi van meg és ha igen miből? ezt rohadtul nem értem :D
2/18 A kérdező kommentje:
Mi lányok, ha azt mondjuk megvan azt ált a menstruációnkra értjük. És ha igen (ha látszik), akkor azt miből látjátok?
2011. júl. 26. 23:55
3/18 anonim válasza:
Mi van meg és miből? :D hát ez fájt, de hogy válaszoljak is ne csak röhögjek az előző hozzászóláson szerintem egyáltalán nem
4/18 anonim válasza:
van egy nő tanárom aki 3 hétig jóarc, de az uccsó héten szaktanárit kaptam órai orrfújásért
6/18 anonim válasza:
Van egy olyan érzésem, hogy a pasiknak nem jár ilyesmin az eszük, konkrétan lesz-*rják, főleg ha futólag ismerik az illetőt :D
7/18 anonim válasza:
hát meg van nektek a kör 2 dvd-én és kezetekben viszitek akkor igen látszik ,hogy meg van nektek
8/18 anonim válasza:
elvileg akkor 'szebb' egy nő.
engem a föcitanárom 3x dicsért meg ebben az évben, hogy jól nézek ki (nem néztem ki különösen jól) és mind3x megvolt...
egy másik osztálytársam is nem egyszer eltalálta már, mert 'valahogy más voltam'
9/18 anonim válasza:
határozottan.
pl:a boltvezetőn is 1 hónapba 1*van 1 adott időszak amikor átmegy 1 klimaxos hülye vén p.csába.
na ez az a bizonyos időszak,amikor meglátszik amikor megjön neki. 19F
10/18 anonim válasza:
ilyenek vagytok:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!