Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kapok egy kedves sms-t egy férfitól, hogyan válaszolhatok rá a lehető legkedvesebben?
A férfi nagyon tetszik nekem, beszélő viszonyban vagyunk, mondhatni barátok. Valami nagyon frappánsat, aranyosat szeretnék visszaírni neki.
Írt a névnapomra egy köszöntő sms-t.
Ötletek? Kedvesen, aranyosan akarok írni, de ne legyen hétköznapi?!
Uraim, a malackodásokat mellőzzük!!! :)
Most komolyan. Csak annyit akarok, hogy érezze, kedvelem, és jól eset, hogy írt nekem.
Valami értelmes válasz?
Megköszönöd, megírod, hogy jól esett.
Nekem ilyen esetben ennyi is elég lenne: "Köszönöm szépen! Nagyon jól esett, hogy eszedbe jutottam!"
Nem vagyok egy költő alkat, de fontos a személyes megszólítás szerintem.
Esetleg keress valami frappáns idézetet, vannak a neten erre oldalak.
Én is hasonlóra gondoltam, konkrétan erre, mit szólsz? Ebből kiderülne számodra, hogy kedvellek?
Kedves XY!
Jól esett, hogy gondoltál rám, nagyon aranyos vagy! :) Legyen nagyon szép napod, nagy puszi!
Egyébként Ti Nők túlbonyolítjátok:
"Igen! Meg ..." - "tudnám, hogy szabad a pálya ..."
Tehát ugyan ott vagyunk, ahonnan elindultunk ... nesze neked értelmes válasz ...
Túlbonyolítjuk?
De, van egy különbség!!! Én nem meg... akarom magam vele, hanem a párja akarok lenni. LÉnyeges különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!