Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik ti mit gondoltok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik ti mit gondoltok egy ilyen csajról? :D

Figyelt kérdés
Aki városon lakik de sokkal jobban szeret falun és nem riad vissza semmi ház körüli munkától, vagy házimunkától. Szeret sütni (és egész jókat), a főzés is nagyon jól megy neki. Ad magára, szeretetre méltó, szeretni nagyon tud, kitartó, megbízható, barátságos, gyerekkedvelő, őszinte, mindent meg ad a párjának amire neki szüksége van. (16/L, van barátom, csak kíváncsi vagyok hogy mások mit gondolnak rólam mert szerintem a mai világba kevés az a lány aki tud főzni és sütni ebben a korosztályban)XD
2011. júl. 26. 15:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
így könnyű véleményt kikérdezni, hogy csak a jó tulajdonságaidat írod ki:) pedig biztos van rossz is, pl hisztis vagy stb. olyan nincs, hogy csak jó tulajdonságaid legyenek, és innentől kezdve értelmetlen az egész vélemény kikérés.
2011. júl. 26. 16:01
 12/17 anonim ***** válasza:

Igen, ha rendes, tiszteletreméltó barátnőt akarsz, azt ne a dögös cicák között keresd!

Barátnőid nem szinglik véletlenül? :D

Megismerkednék velük szívesen. :)

2011. júl. 26. 16:02
 13/17 anonim ***** válasza:
90%
Kicsit sokra tartod magad, vegyél vissza. Ha mások szerénynek tartanak, akkor meg álszent vagy.
2011. júl. 26. 16:06
 14/17 anonim ***** válasza:
95%

Képzeld én is tudok főzni, meg sütni is, és nem kezdek el hisztizni, ha ki kell gyomlálnom, vagy ha 2 óráig kell állnom a locsolócsővel a kertben...

Meg a többi cucctól amiket felsoroltál nem leszel különlegesebb a többi embernél. Ezek alapvető dolgok egy nőnél (jó az a falus dolog nem, de a többi szerintem igen)

meg amúgy nem tudom, hogy kinek tűnt fel (nem olvastam végig a kommenteket, és a kérdezőt sem akarom ezzel bántani)de csak pozitív dolgokat írtál magadról. pozitív dolgot minden emberben találni.

L/15

2011. júl. 26. 16:25
 15/17 anonim ***** válasza:

Azt gondolom,hogy én Budapesten élek,mégis ilyen vagyok mint te,azzal a különbséggel,hogy nem vágyom arra,hogy vidékre költözzek.Szerintem a fővárosban élő egyetemista lányok közt is akadnak olyanok,akik hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek,mondjuk rajtam kívül a baráti körömben elég sokan,szóval nem akarlak megbántani,de én nem látok ebben semmi különlegeset.Persze,hogy tudok sütni-főzni,illetve egyéb házimunkát is végzek,mivel egyedül élek.Gyerekekkel foglalkozom önkéntesként,mindent megadok a páromnak stb. még sorolhatnám,amiket leírtál.

További véleményt nem tudok kialakítani,mivel itt csak a pozitív tulajdonságaid és értékeid vannak felsorolva,így persze elég szubjektív lett a leírás.

21/L

2011. júl. 26. 16:41
 16/17 anonim ***** válasza:
Nagyon jó, kár, hogy kevés ilyen lány van manapság.
2011. júl. 26. 17:10
 17/17 anonim ***** válasza:
ilyen lány nem létezik-- ha mégis és te vagy az akkor kellesz nekem :)
2012. aug. 14. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!