Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik ti mit gondoltok egy ilyen csajról? :D
Igen, ha rendes, tiszteletreméltó barátnőt akarsz, azt ne a dögös cicák között keresd!
Barátnőid nem szinglik véletlenül? :D
Megismerkednék velük szívesen. :)
Képzeld én is tudok főzni, meg sütni is, és nem kezdek el hisztizni, ha ki kell gyomlálnom, vagy ha 2 óráig kell állnom a locsolócsővel a kertben...
Meg a többi cucctól amiket felsoroltál nem leszel különlegesebb a többi embernél. Ezek alapvető dolgok egy nőnél (jó az a falus dolog nem, de a többi szerintem igen)
meg amúgy nem tudom, hogy kinek tűnt fel (nem olvastam végig a kommenteket, és a kérdezőt sem akarom ezzel bántani)de csak pozitív dolgokat írtál magadról. pozitív dolgot minden emberben találni.
L/15
Azt gondolom,hogy én Budapesten élek,mégis ilyen vagyok mint te,azzal a különbséggel,hogy nem vágyom arra,hogy vidékre költözzek.Szerintem a fővárosban élő egyetemista lányok közt is akadnak olyanok,akik hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek,mondjuk rajtam kívül a baráti körömben elég sokan,szóval nem akarlak megbántani,de én nem látok ebben semmi különlegeset.Persze,hogy tudok sütni-főzni,illetve egyéb házimunkát is végzek,mivel egyedül élek.Gyerekekkel foglalkozom önkéntesként,mindent megadok a páromnak stb. még sorolhatnám,amiket leírtál.
További véleményt nem tudok kialakítani,mivel itt csak a pozitív tulajdonságaid és értékeid vannak felsorolva,így persze elég szubjektív lett a leírás.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!