Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a volt pasimmal talizok mindig szex a vége?

Figyelt kérdés
Volt pasimmal 6hónapig voltam együtt,mindig szakítottunk aztán összejöttünk kb 20x eljátszottuk ezt!de megbeszéltük,hogy nincs több ilyen.de mindig találkozgatunk,felhív telon,átjön hozzám,mindig elvisz vhova...de a vége mindig szex.Nem vagyunk együtt csak így jó!szerintetek ez normális???de az exemnek van most egy csaja de úgyan úgy hozzám jön.De nagyon jó vele az ágyban.
2011. júl. 26. 13:13
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy ennyire kihasznál téged, nem szabad hagyni magadat:( jol gondolom, hogy te még érzel iránta valamit, hogy te még szereted?:( csak az a baj, hogy ha most szakit a barátnőjével, és összejön veled, nem lesz benned az, hogy mivan ha téged is megcsal, meg majd ha nem taliztok, nem gondolsz majd arra, hogy biztos mással van?:( sok szerencsét:)
2011. júl. 26. 14:30
 22/24 A kérdező kommentje:

igen,szeretem és ezért is nehéz "lemondanom" róla!de ő is érezhet vmi irántam hogy ha 2éve "elvagyunk" nem? :( :)

Igen az is lehet hogy összejövünk és megcsal ezt nem lehet tudni!Köszönöm a segítséget! :)

2011. júl. 26. 14:35
 23/24 anonim ***** válasza:

a votl pasidnak is csak szexre kellesz bébi, ráadásul úgy, hogy ezek szerint neki már van másik csaja.

tudod, engem tipikusan az idegesít, hogy ha ezt ÉN csinálnám, akkor TE IS ahogy kindenki más, a sárga földig gyalázna engem, hogy én mekkora paraszt vagyok.

de ha a te pasid, a falu bikája csinálja, az úgy rendben van, azzal nicns semmi baj, de én csak gondolni se merészeljek ilyenre, mert az TŐLEm mekkora tahóság, de TŐLE nem az!

Hányas mércéd van-he?

2011. júl. 27. 12:53
 24/24 sztbali ***** válasza:
Na tessék, egy élő példa a szexbarátságra. A kapcsolat aminek a szex az alapja.
2011. nov. 7. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!