Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a volt pasimmal talizok mindig szex a vége?

Figyelt kérdés
Volt pasimmal 6hónapig voltam együtt,mindig szakítottunk aztán összejöttünk kb 20x eljátszottuk ezt!de megbeszéltük,hogy nincs több ilyen.de mindig találkozgatunk,felhív telon,átjön hozzám,mindig elvisz vhova...de a vége mindig szex.Nem vagyunk együtt csak így jó!szerintetek ez normális???de az exemnek van most egy csaja de úgyan úgy hozzám jön.De nagyon jó vele az ágyban.
2011. júl. 26. 13:13
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

De én mondtam neki,hogy nem akarok 3-dik személy lenni ebben a kapcsolatban!De ő azt mondta hogy ha választania kellene engem választana!és a mostani csajával nem is nagyon találkozik!1-2x max nem nagyon foglalkozik vele...és végülis azért jött vele össze,h tudna e más lánnyal is lenni.

Gondoltam,hogy pár ember nem tud normális választ adni!végülis itt látszik ki mennyire értelmes!

2011. júl. 26. 13:48
 12/24 A kérdező kommentje:

én más fiúkkal? :D

szoktam találkozni,beszélgetni más fiúkkal is!

Neked csak szexre kellenék ;)

2011. júl. 26. 13:50
 13/24 anonim ***** válasza:

A barátnőjét is kihasználja és téged is.

Nem érdemes vele foglalkozni. Csak játtszik.

2011. júl. 26. 13:54
 14/24 A kérdező kommentje:
De akkor miért vesz ajándékot?miért visz el étterembe?Bárcsak tudnám...Köszönöm azért a segítséget!
2011. júl. 26. 13:57
 15/24 anonim ***** válasza:

kihasznál, jo vagy neki ara h m*gdugjon, de arra nem, hogy felvállaljon, hogy veled kapcsolata van.

Jol kihasznál téged is, és a másik lányt is. És, akkor mivan, ha alig találkozik a barátnőjével? Most ez neked megnyugtatja a lelkedet, vagy mi? Sajnállak, hogy ennyire hagyod hogy kihasználjanak..:SS

2011. júl. 26. 13:58
 16/24 A kérdező kommentje:
Nem nyugtat meg!De ha nem vagyok vele együtt akkor miért ne lehetne neki bnője?mégis nálam van éjjel nappal!!És ha engem kihasználna ahogy mondod,h csak megdug stb..sztem más lánnyal is tudna szexelni ha csak a dugásról lenne szó...szerintem!
2011. júl. 26. 14:03
 17/24 anonim ***** válasza:
És honnan tudod, hogy más lányokkal nem szexel? :S Vigyázz magadra, nehogy az legyen, hogy terhes leszel, és elhagy, mivel irtad, hogy nem akar kapcsolatot, szoval a bajban jol otthagyna, mivel akkor megszünne az agglegény élete:S lehet, hogy mikor veled volt, ugyan ezt csinálta, csak nem tudtál rola:( Ha erre rájönnek, hogy veled csalja, hidd el, nem a pasi lesz a szemét, hanem te leszel az, aki "szétturta" a kapcsolatát a lánnyal:(
2011. júl. 26. 14:08
 18/24 A kérdező kommentje:
Én nem tudom,h más lányokkal is szexel e..Én csak azt mondtam hogy ez az egész nem a szexről szól!2éve "velem van" ha a szexről szólna csak megunt volna engem!
2011. júl. 26. 14:17
 19/24 anonim ***** válasza:
Jolvan, rendben! nem használ ki, nem a szexről szol, sőt téged választana ha választania kellene köztetek OKÉÉ. de akkor most mi a kérdés? Hiába mondjuk, hogy ne talizz vele, mert igenis kihasznál, és h ne szexelj vele, ugyis lefexel vele, mert neked ez így pont megfelel:S Állj a lábadra!:)
2011. júl. 26. 14:21
 20/24 A kérdező kommentje:

De amikor velem van és azok a pillanatok,érzések,hogy csak ő meg én!ezeket nem lehet elmondani!

De beszélek vele,hogy döntse el,hogy mit akar!Mert ez így nem mehet tovább!

2011. júl. 26. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!