Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a volt pasimmal talizok mindig szex a vége?
De én mondtam neki,hogy nem akarok 3-dik személy lenni ebben a kapcsolatban!De ő azt mondta hogy ha választania kellene engem választana!és a mostani csajával nem is nagyon találkozik!1-2x max nem nagyon foglalkozik vele...és végülis azért jött vele össze,h tudna e más lánnyal is lenni.
Gondoltam,hogy pár ember nem tud normális választ adni!végülis itt látszik ki mennyire értelmes!
én más fiúkkal? :D
szoktam találkozni,beszélgetni más fiúkkal is!
Neked csak szexre kellenék ;)
A barátnőjét is kihasználja és téged is.
Nem érdemes vele foglalkozni. Csak játtszik.
kihasznál, jo vagy neki ara h m*gdugjon, de arra nem, hogy felvállaljon, hogy veled kapcsolata van.
Jol kihasznál téged is, és a másik lányt is. És, akkor mivan, ha alig találkozik a barátnőjével? Most ez neked megnyugtatja a lelkedet, vagy mi? Sajnállak, hogy ennyire hagyod hogy kihasználjanak..:SS
De amikor velem van és azok a pillanatok,érzések,hogy csak ő meg én!ezeket nem lehet elmondani!
De beszélek vele,hogy döntse el,hogy mit akar!Mert ez így nem mehet tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!