Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőtt férfivel levelezgetni ilyen témáról?
Figyelt kérdés
Nem rég elkezdtem levelezgetni egy 24 éves pasival, és hát leginkább a szexről, önkielégítésről szoktunk írni. Én 15 éves vagyok.
Nagy hülyeséget csinálok?
2011. júl. 26. 12:41
1/8 anonim válasza:
szerintem te már megválaszoltad magadnak! igen.
2/8 anonim válasza:
nem gondolom izgat a téma, kíváncsi vagy, ez teljesen természetes, de élőbe azért ne találkozz vele!
3/8 anonim válasza:
Te ezt még kérdezed? Azt hittem ez egyértelmű!
5/8 anonim válasza:
Ha erőszak áldozata szeretnél lenni akkor csinálj nyugodtan ilyeneket. Egyébként mi rá a garancia hogy nem egy ferde hajlamú pervez alak akivel írogatsz. Mi van ha találkozni akar majd veled? Elmész és utána szerinted majd csak beszélgetnétek. Akinek normális egzisztenciája kapcsolatai vannak nem folytatnak szexuális beszélgetéseket 15 éves kislányokkal.
6/8 A kérdező kommentje:
Nyilván nem fogok vele találkozni, ez meg sem fordult a fejemben. És semmi olyat nem mondok neki, amit nem kellene tudnia.
2011. júl. 26. 13:51
7/8 anonim válasza:
legalább ne egy 24 éves perverzel beszélgetnél ilyenekről, még az is jobb lenne ha egy saját korú emberrel ....
képzeld el, vajon miért beszélget veled? mert kb egy olyan emberrel beszélsz akinek nincsen élete, a kislányokon éli ki a beteges vágyait mert a hozzá hasonló korú csajok nagy ívben kerülik... tiltsd le és ne is beszélj vele többet...
én ezt javaslom neked.
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!