Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire buknak a tini (13-15) lányok?
a 13-15 kategórián sztem kicsit változtathatnál.. 14év alatti lánnyal a szexet bünteti a törvény... ;) am én frászt tudok kapni az ilyen "mire buknak a csajok" kérdésekről... nincs 2 ugyanolyan ember a földön, ahogy nincs 2teljesen megegyező ízlés sem. van olyan, ami egyiknek bejön, a másiknak nem. De majd ha találsz egy olyan lányt, akit szeretsz, akkor majd őt meg fogod ismerni annyira, hogy tudd, mi tetszik neki :)
17/L
Nekem pl. az jön be, ha egy srác magasabb és 1-2 évvel idősebb nálam, nem stréber, jófej, vicces, szeret (engem), barna félhosszú (Justin bieber-es) haj, bmx-ezik, menő, sportos..
14/L
Istenem... ilyen kommentekkel lazán mehetne az egész a humor kategóriába -.-"
Én 15 leszek, és abszolút nem érdekel hogy milyen kocsija van a srác apjának, vagy milyen cipőt hord! Persze az ápoltság fontos. Leginkább a kedvesség, figyelmesség, humor a fontos, és hogy NE LEGYEN BUNKÓ. Ha együtt sétálunk és meglát egy kövérebb lányt, ne kezdje el mondani, hogy dagadt, meg hogy néz már ki... Ember, élni, és élni hagyni, nem beszólogatni... Ja és plusz pont az egyező zenei ízlés... (bár én metált hallgatok, és felénk nincs túl sok metálos srác:()
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!