Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lepődnek meg a lányok, hogy a mai világban senki nem megy oda hozzájuk és nem vagy csak ritkán kezdeményeznek a pasik?
Hmmm,szerintem nálad az a baj,hogy bár biztos letagadod,de túlságosan magabiztos vagy.
Engedd már el magad és élvezd az életed hiszen csak egy van.
Ha egy lány látja ezt a túlzásba vitt magabiztosságot,persze hogy eltávolodik tőled.
Nekünk odafigyelésre van szükségünk,nem arra,hogy a mellettünk lévő ember többet törődjön saját magával,mint velünk.
De az is meglehet hogy még nem kaptad a megfelelő lány...nem tudom szerintem engedd el magad és ne parázz ha jőnie kell akkor jőni fog :P
És,hát az igaz hogy a lányok már nem a régiek,már nem a háziasszonyoskodásra születtek,persze azt is megcsinálják,de manapság még több odafigyelés igényelnek,mint régebb!
16\L
23:37
Persze a nőknek mindent kell adni ezer dolgot, és én mit kapok tőlük?!Azt áruld el?
A válaszom:
Szeretet!
Vagy ha nem kimondottan egy kapcsolatra vágysz akkor legalább annyit hogy felfigyel rád!
Ha kicsit többet adnál arra hogy hogyan beszélj egy lánnyal biztos nem lennél annyiszor visszautasítva.
A fiú külseje az amin megakad a lány szeme,de csak a jó beszéddel,szép szavakkal és hummóral tudod levenni a lábáról!
Szia kérdező.
Elöször is ha azt szeretnéd, ha pasiként kezeljenek és ne barátként, akkor ne legyél önsajnáltató. Sajna ez a stílus 100 lányból ha 1-2 nek bejön már jó. Szóval legyen önbizalmad. Valahogy erre buknak a csajok, akkor is legyen önbizalmad, ha nincs mire. A szerénység az nem jön be. Vagyis legyél dicsekvő, nagyarc, duzzadó öntelt önbizalommal, na azért annyira nem kell túlzásba vinni, de ez még mindig jobban bejön a csajoknak. Szerintem. Mások hogy vannak ezzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!