Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeremes vagyok, vagy mi van velem?
Figyelt kérdés
Megismertem egy srácot a neten kb. 3-4 hónapja, azóta majdnem minden nap beszélünk. Ha rámír msn-en görcsbe rándul a gyomrom, és egyben örülök is neki, hogy keres. Nagyon szeretek vele beszélni mindenről. Ha megnézem a képét, amit küldött magáról mindig elkezdek sírni, nem tudom, hogy azok örömkönnyek, vagy mitől vannak, de majdnem mindig elkap a sírás, ha ránézek. Ha meghallok egy bizonyos zenét, ő jut róla eszembe, akkor végig éneklem a szöveget, és közben bőgök. Sokszor elképzelem, milyen lenne ha itt lenne mellettem, és nem több száz kilométerre tőlem. Sokat gondolok rá, egyre többet akarok belőle.
Ezelőtt sosem éreztem ilyet, sosem sírtam egy kép láttán, nem fantáziálgattam ennyit egy emberről sem.
Beleszerettem volna ilyen hatalmas nagy távolságból?
Igen, elképzelhető. Találkozz vele. Gondolkodás a "gond" előtaggal kezdődik! Az életet élni kell, nem beszélni róla. Te élsz?
2011. júl. 25. 14:38
2/11 anonim válasza:
Nagyon úgy tűnik. Élőben találkoztatok már?
2011. júl. 25. 14:41
3/11 anonim válasza:
Szerintem ism szerelem!Valahogy..beszélj vele erről...Derítsd ki, h ő is így érez-e irántad és hai igen akkor találkozzazatok!Vioszont azt ne csináld, h egyszer csdak megrod, h +szeretlek":)Mert lehet, h azzal ége mindennek!
2011. júl. 25. 14:42
4/11 A kérdező kommentje:
Nem találkoztunk élőben.
2011. júl. 25. 14:42
5/11 anonim válasza:
beleszerettél xD
2011. júl. 25. 15:06
6/11 anonim válasza:
Igen,lehet.Nálam is ez volt.Köztünk 300 km volt és halálosan beleszerettem.Fél év távkapcsolat után ő szakított velem és jóformán megakartam halni.Szóval vigyázz,mert nagyon tud fájni...
Egyébként meg szerintem attól sírsz,hogy hiányzik és szeretnéd,ha ott lenne melletted.
2011. júl. 25. 15:29
7/11 anonim válasza:
Nem találkoztál még vele élőben? Ne haragudj, de akkor nem vagy szerelmes. Én is éreztem már ilyeneket, de ez NEM szerelem, ez fellángolás, vonzódás. Megismerted ezt a tuti srácot és szerelmes akarsz lenni.
Másik: ha élőben még soha nem találkoztatok, akkor miről is beszélünk? Nyilván valamennyire sikerült megismerned a pasit, de ez nem feltétlen a valóság. Tudod miért? Mert élőben tök máshogy beszélgetnétek, reagálnátok egymás szavaira, hidd el ezt nekem. Ismered mondjuk 60 %- ig, a többi negyvenet pedig te képzeled oda hozzá. Úgyhogy nem, nem vagy szerelmes. És a helyedben minél előbb találkoznék vele, h kiderüljön, vajon élőben is olyan tökjól megvagytok-e.
2011. szept. 9. 11:01
8/11 anonim válasza:
A szerelem nem más mint egy biokémiai reakció, amelyért a szeretkezés során felszabaduló hormonok a felelősek, amelyek felszabadulásának mértéke a partnered iránti vonzalmad függvénye. Nem vagy szerelmes :)
2011. szept. 9. 13:45
9/11 anonim válasza:
A szerelem a fentieken kívül valami megmagyarázhatatlan részt is hordoz. Próbálta nagy művészek egész hada érzékeltetni vagy sokkolóan visszaadni akár, mégis marad a tapasztalás, ha tényleg tudni akarod, milyen. Ez klasszikus belehabarodás. Az ész hátrányban, az irracionális komponens uralomra tör... :) A valódi szerelem okosságok egész hadán alapul, tehát nyugodt az értelem, és szándékosan engedhetsz teret a szenvedélynek, amikor annak jön az ideje. Persze tökéletesség nincs, és igazából van ok nyugtalanságra is és szenvedésre is, ahogy most. Csak kicsiben. :) Szerintem engedd, hogy az legyen, ami mindenféleképpen van: távoli idegenek vagytok, emellett biztató az a pár dolog, amit tudsz és érzel vele kapcsolatban. És a legfontosabb, amit nagyon érdemes tudomásul venni: hosszú út lesz, és ez csak a legeleje. Ha becsületesen megismered őt, és ő is téged, akkor az érzések a tényekhez igazodnak: vagy kb minden okotok meglesz az együtt maradásra, vagy hamar kialszik a láng, és még a szimpátia is ugrik, vagy különféle gubancos félig ilyen, félig olyan viszonyokban sínylődtök egy ideig, ha netán nem kerülitek az oktalan szenvedést. :)
2011. szept. 9. 14:18
10/11 anonim válasza:
A szerelem nem holmi szaros 'biokémiai reakció', főleg nem csak szex során érezhető (nem is tudom hogy gondoltad), hanem 'kőkemény' szellemi tevékenység.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!