Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz, ha undorítónak találom a nagymellű nőket?
Figyelt kérdés
Az összes haverom az ilyen [link]
Nőkért van oda.
Én meg valahogy nem hogy vonzónak, de vissza taszítónak tartom.
Amikor valakinek olyan mellei vannak, mint két felfújt lufi.
És még senkitől nem hallottam volna, hogy "én nem szeretem a nagymellű nőket."
Pedig én meg egyenesen utálom.
Valami gond lenne velem?
2011. júl. 25. 08:19
11/28 anonim válasza:
Ezek után ne háborogjatok, ha mi meg a farokméreteken csámcsogunk :P
12/28 anonim válasza:
Dehogy gáz! Én meg a vékony pasikat tartom gusztustalannak, egyszerűen hánynom kell tőlük. Nem tehetünk róla, hogy mit tartunk esztétikusnak és mit pocséknak. Szerintem semmi gond nincs veled.
13/28 anonim válasza:
Nem gáz, a te ízlésed ilyen. Én meg kifejezetten a nagy mellekért vagyok oda, de hát ez van.
14/28 anonim válasza:
Dehogy! Én is a kisebb, formás mellekre bukom. Nem vonz a tejcsárda.
15/28 anonim válasza:
Szia! szerintem egyáltalán nem gáz hogy neked nem tetszenek a nagy mellű lányok tudod ez minden pasinál más:) nincs veled semmi gond,Te ilyen vagy és kész!:)
16/28 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, hogy undorítónak tartod. Mindenkinél vannak olyan dolgok, amiket nem bír a másik nem képviselőiben. Majd megtalálja a zsák a foltját, ahogy nekem is sikerült 95D-s mérettel, pedig tehén én sem vagyok, bár a 160 centimhez 63 kilót nyomok. Viszont a párom a szavait idézve: ő a csöcsös-faros csajokat kedveli és nem az elöl deszka hátul léc típusúakat. 29N
18/28 anonim válasza:
Dehogy is, pont jó. Szerintem a XXI. század dilije hogy minél kisebb, minél girhesebb 1 nő annál jobb. Ez hülyeség.
19/28 anonim válasza:
Hát tévedsz...a "dilije ennek a századnak" h nagy csöcsöd legyen és kirakd...undorító...
piciformáscici <3 !!!!
20/28 anonim válasza:
A képen látható hölgynek sztem tökéletes mellmérete van de mindenki más...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!