Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lesz bajom abból ha a popsimba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz bajom abból ha a popsimba dugom a tampont?

Figyelt kérdés
hasmenésem van és hátha így nem fogok befosizni
2011. júl. 24. 21:27
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
de mondom az rossz érzés ha folyamatosan folyik ki belőlem az akarom hogy feldugnáma tampont és az feltartaná a kakit és egybe kijönne :)
2011. júl. 24. 21:47
 12/37 anonim ***** válasza:
64%

Szia!

nem lesz tőle semmi bajod én is azt csináltam mult héten..

16/F

2011. júl. 24. 21:51
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
A Föld nevű bolygó megérett rá, hogy kiirtsa az Ember nevű fajt!
2011. júl. 24. 21:52
 14/37 anonim válasza:
Nem gondoltál még bele hogy hogyan fogod kiszedni utánna a tampont ha kihuzod még a hátadat is le fogod fosni!!
2011. júl. 24. 21:59
 15/37 RaksashaGirl ***** válasza:
100%

Őőő.. Normál esetben a hasmenés nem pár csepp.. Nee hidd azt hogy feltartaná.. A normál tampon erős vérzésnél két órát bír ki kb. Utána átázik, magyarul átfolyik rajta és kifolyik mellette a cucc. És ezalatt a két óra alatt termelődik annyi vér mint egy normál "adag" hasmenés fele.. xD Ha mindenképpen fosos seggel akarsz rohangálni, úgy hogy ráadásul még egy madzag is kilóg belőled, hát legyen.. Amúgy meg akkor is SZARul járnál ha kihúznád.. Egyrészt rohadtul rossz érzés lehet. Másrészt a fentartott "fosika" úgy ki fog onnan loccsanni, hogy örülhetsz ha nem teríti be a fejed..

Mindent összevetve lehet tőle bajod. A feneked záróizma erősebb mint a hüvelyedé, tehát akár arra is van esély hogy belédszakad.. Nem sok, de van. Főleg, mivel ha elkezded húzni, az automata záróreflexed bekapcsolna.. Ha meg kinyomnád, akkor ugyanott vagy mintha elmennél vécére..

Szar érzés, de azt ne akard megtudni, hogy milyen az amikor egy szorulós darab felrepeszti a feneked, és utána jön a hasmenés.. Na, hogy az hogy tud csípni teee.. Azt ne akard megtudni! xD

Megcsinálhatod, saját felelősség... Csak nehogy holnap megkapjuk hogy "Feldugtam egy tampont a popsimba, mert fosikáztam, és mikor ki akartam húzni, nem jött ki, mit tegyek?".. Viszont a korod azért érdekelne.. :)

2011. júl. 24. 22:02
 16/37 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok de nagyon nagy baj van feldugtam magamnak és hát rohadtul fáj :'( kidörzsölte és nem merem kihúzni kinyomni is próbáltam de megrepedtem és most vérzik is anyának nem akarom el mondani :S
2011. júl. 24. 22:09
 17/37 anonim ***** válasza:
Kár, pedig most akartalak rávenni egy kis análra:)
2011. júl. 24. 22:40
 18/37 anonim ***** válasza:
hogy ezen mennyit nevettem :D kösz a vidám perceket!
2011. júl. 24. 22:52
 19/37 anonim ***** válasza:
Úgy fogsz járni, mint Kenny; tampont dugott a seggébe és felrobbant.:D
2011. júl. 24. 22:56
 20/37 anonim ***** válasza:
bár úgy járna. ennyi ésszel baz.meg. hú.
2011. júl. 24. 22:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!