Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz bajom abból ha a popsimba dugom a tampont?
Szia!
nem lesz tőle semmi bajod én is azt csináltam mult héten..
16/F
Őőő.. Normál esetben a hasmenés nem pár csepp.. Nee hidd azt hogy feltartaná.. A normál tampon erős vérzésnél két órát bír ki kb. Utána átázik, magyarul átfolyik rajta és kifolyik mellette a cucc. És ezalatt a két óra alatt termelődik annyi vér mint egy normál "adag" hasmenés fele.. xD Ha mindenképpen fosos seggel akarsz rohangálni, úgy hogy ráadásul még egy madzag is kilóg belőled, hát legyen.. Amúgy meg akkor is SZARul járnál ha kihúznád.. Egyrészt rohadtul rossz érzés lehet. Másrészt a fentartott "fosika" úgy ki fog onnan loccsanni, hogy örülhetsz ha nem teríti be a fejed..
Mindent összevetve lehet tőle bajod. A feneked záróizma erősebb mint a hüvelyedé, tehát akár arra is van esély hogy belédszakad.. Nem sok, de van. Főleg, mivel ha elkezded húzni, az automata záróreflexed bekapcsolna.. Ha meg kinyomnád, akkor ugyanott vagy mintha elmennél vécére..
Szar érzés, de azt ne akard megtudni, hogy milyen az amikor egy szorulós darab felrepeszti a feneked, és utána jön a hasmenés.. Na, hogy az hogy tud csípni teee.. Azt ne akard megtudni! xD
Megcsinálhatod, saját felelősség... Csak nehogy holnap megkapjuk hogy "Feldugtam egy tampont a popsimba, mert fosikáztam, és mikor ki akartam húzni, nem jött ki, mit tegyek?".. Viszont a korod azért érdekelne.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!