Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor én még csak most kezdek kamaszodni? 16/L
Figyelt kérdés
15 éves koromig egyáltalán nem érdekelt a szex, és a fiúk sem igazán. Soha nem maszturbáltam 13-14 évesen, és az sem érdekelt. Mostanában gondolkodom, csak ilyeneken.2011. júl. 24. 16:09
1/9 anonim válasza:
Mert csak akkor kamaszodsz ha már érdekel a szex????
A serdülést gyakran egy eseménnyel azonosítják - a lány első menstruációjával, a fiú hangjának mutálásával, vagy első éjszakai magömlésével.
Valójában a serdülés több évig tartó folyamat, és igaz az is, hogy az összes változásra nem készülhet fel előre sem a szülő, sem a gyermek.
/ [link]
2/9 anonim válasza:
Teljesen normális. Sőt, örülök neki, hogy vannak még olyanok, akik így éreznek. Itt gyakran találkozom olyannal, hogy hűűűűű, 13 éves vagyok és kell a sex. Hát, neki sincs igazi gyerekszobája, ha már dugni akar. Ez a normális. Én is 16 éves korom körül álltam neki fantáziálni, és tudom, hogy rajtam kívül más csajok is. :)
3/9 anonim válasza:
Bocsi, így már mennie kell:
4/9 anonim válasza:
Igen és nem kizárt, hogy rég kamaszkorban vagyXD Miért a szex utáni vágyadhoz kötöd?:) Jó hogy nem kitaláljátok azt, hogy minden kamasznak dugnia kell, mert akkor nem lesz soha se felnőtt emberXD
5/9 anonim válasza:
Akkor én 18 évesen kamaszodtam....
6/9 anonim válasza:
zsici
Neki nem is fognak. Hiszen lány... :-)
9/9 anonim válasza:
Hm,nekem nem éjszaka jött a magömlés...xD
strandon voltunk...egész végig állt a f*rkam...xD
hazajöttünk,és hát gondotlam,má hiányolja a kezet...xD
és igazam volt,és nekem akkor volt az első magömlésem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!