Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek bejönnek az ilyen, vagy ennél kicsit ducibb alkatú lányok? (KÉP! ) Megnézitek őket az utcán vagy inkább elfordítjátok a fejeteket?
Figyelt kérdés
Ezt a képet itt gyakorin találtam. Nekem a combjaim kicsit vastagabbak és van egy kis hasam is. (Főleg evés után :))2011. júl. 24. 11:06
11/17 A kérdező kommentje:
De mégis ha végig megyek az utcán az ilyen vékony lányoknak van főleg barátnője. Így addig én sem fogadom el magam, amíg nem leszek vékony és amíg én nem fogadom el magam, más sem fog. :(
2011. júl. 24. 11:30
12/17 A kérdező kommentje:
nem barátnője, hanem barátja.
2011. júl. 24. 11:30
13/17 anonim válasza:
nekem nem jönn be, mert én vékonyabb vagyok, de rengeteg "vastagabb" srácnak simán bejönnél, szóval fel a fejjel :D
14/17 anonim válasza:
Ugyan nem vagyok fiú, de ugyanolyan alkatom van, mint a 2. képen látott csajoknak, csak ehhez még csak annyit, hogy 160 centi magasan, de hidd el, sok férfinak bejön az az alkat, hogy van mit fogni a csajon. 62 kilós vagyok jelenleg, de akkor is utánam néztek a pasik, amikor 75 voltam. A legfontosabb, hogy a barátom azt mondta a régi fényképeimet látva, hogy ő annyi kilósan is vonzódott volna hozzám. Tehát a legfontosabb, hogy fogadd el magad mindig olyannak, amilyen vagy, de ha változtatni akarsz bármin is, akkor azt csak a saját magad kedvéért tedd és ne amiatt, hogy legyen pasid. Az "Igazid"-nak nem a külsőd lesz a legfontosabb és az, hogy pár centivel vastagabb a hasad és a combod, hanem a pozitív kisugárzásod. Ami lehet éppúgy vastagabban és vékonyabban is. 29N
15/17 anonim válasza:
Tok mindegy, hogy nekunk, vagy barki masnak mi tetszik, ez teljesen irrelevans... az a lenyeg, hogy te jol erezd magad a sajat borodben! Ha ugy gondolod, hogy ehhez fogynod kell valamennyit, akkor hajra, csak kozben erezd nagyon jol magad!!!
16/17 anonim válasza:
Nekem tetszenek, a hölgyek. F.
17/17 Solarian válasza:
Ha ez duci akkor én megeszem a kalapomat. Amúgy csinos kis test. :) 16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!