Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan valljam be neki ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan valljam be neki ha a másik párton van?

Figyelt kérdés
Pár éve történt velem egy kis galiba köztem és egy lány között.(Lásd Érdemes-e így tanulni, vagy változni? Egy 12 éves srác vagyok. 5 Éve élek Magyarországon. Előtte Izraelbe éltem. Izraelbe ... )Van egy lány a suliba.Ő az ő pártján van.Amikor veszekedünk akkor úgy érzem jó indulatú.Egyszer őgy besértett és nagyon szomorú voltam és megvigasztalt.Nagyon nagyon jó érzésem van mellete.Hogyan mondhatnám el neki ?Olyan érzésem van, hogy ő se utál engem, sőt szeret.Vagy inkább hagyjam.Nem tudom ez szerelem e vagy sem, de nagyon jól érzem magam mellete. Igazából mindig is jól éreztem magam mellete és persze volt egyszer közbe egy csajom de az se tudom miért.Hogyan mondhatnám el neki?Ez szerelem vagy sem?És a külseje is nagyon jó meg az izlése.
2009. ápr. 4. 21:05
 1/4 A kérdező kommentje:
12/F
2009. ápr. 4. 21:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát, egy kínszenvedés volt ezt végigolvasni... de amit kiszedtem belőle, az alapján nyugodtan lehet őszintének lenni a lánnyal, mert nem veszíthetsz.
2009. ápr. 4. 21:19
 3/4 anonim válasza:
Hívd el valmi nyugis helyre és beszéljétek meg vele! Jah és legyél hozzá őszinte!!
2009. ápr. 4. 23:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Ez nem nagyon sikerült ma.Nem nagyon tudom elvinni valahogy nyugis helyre.Ahol persze ketteseben lennénk.Remény még van nekem, de lehet télleg nem érdekelem csak én érzem, hogy ő is jól érzi magát mellettem.
2009. ápr. 6. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!