Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez normális a korosztályomban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális a korosztályomban?

Figyelt kérdés
Ismerőseim közül többen dohányoznak,15 éves csaj már többször lefeküdt a pasijával aki már nem az,az újat 4 napja ismeri és már lefeküdt vele,az egyik 14 éves csaj egy buliban lerészegedett és kinyalták és meg is ujjazták.Egy másik 14 éves csaj már kiverte egy srácnak...Ez normális ebben a korosztályban?
2011. júl. 23. 20:06
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Attól még, hogy sokan ilyenek, egyáltalán nem normális. Ha divat lenne a pedofilia,vagy az állatokkal való dugás és sokan csinálnák, arra sem mondanák, hogy normális, mintahogy az sem az, hogy 14 éves kislányok így viselkednek.

De megbosszulja ez önmagát, amikor nem kellenek egy normális faszinak sem, akik komoly kapcsolatot akarnak, mert ribanc kinek kell.

2011. júl. 24. 05:21
 22/29 anonim ***** válasza:
Addig jó, amíg Te nem vagy ilyen! Ne is legyél!
2011. júl. 24. 08:16
 23/29 anonim ***** válasza:
K*rvák is kellenek a világba...
2011. júl. 25. 18:22
 24/29 anonim ***** válasza:
Sok ostoba, buta, beképzelt, felelőtlen, okoskodó tínédzser..Teljesen mindegy, hogy fiú, vagy lány. ÁM a csajok különösen ostobák néha..
2011. júl. 25. 18:29
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
hát ßazdmeg én 14/f vagyok még se vagyok ilyen segg hülye tudod mik lesznek ezekből ribancok most is azok majd 18 évesen 3 fiúval toszatják szét magukat mert ahogy látom te egy értelmes csaj vagy ha az vagy ha meg fiú akkor az :) ne foglalkoz velük hadd csinálják csak buták és csak a ßaszásból fognak megélni :)
2011. júl. 25. 19:29
 26/29 Dottorre ***** válasza:
Nem feltétlen normális, de manapság már mindennapos. Ez nem jelenti azt, hogy követendő példa.
2011. júl. 25. 19:44
 27/29 A kérdező kommentje:

fiú vagyok

14/f

2011. júl. 26. 01:32
 28/29 anonim ***** válasza:
Akkor az mind1 :D oda írtam azt is de te ne csináljad már mint nem azt mint ezek a csajok,hanem érted a lényeget ne legyél ilyen mű májer és ne foglalkozz velük!
2011. júl. 26. 10:46
 29/29 anonim ***** válasza:

Árpád gimi?

tatabányai vagy?

2011. júl. 30. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!