Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen a melegek élete?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a melegek élete?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a párkapcsolatokra, az őket körülvevő környezetre, illetve milyen attrocitások érik őket a mindennapokban? És külföldön mi a helyzet? Úgy általában az életük érdekelne
2009. ápr. 4. 15:46
 1/7 anonim ***** válasza:
53%

Ezt nem lehet elmondani, mert:

1. Valakiről ki sem derül, hogy meleg.

2. Valakiről tudják, hogy meleg, és nagyon boldogan él.

3. Valakiről tudják, hogy meleg, és szörnyen él.

4. Nem lehet leírni egy egész szubkultúrát, mert még azon belül is mindenki más.

2009. ápr. 4. 15:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nos én nem tartom magam melegnek inkább csak Bi-nek de azért mondtok pár dolgot.

A legtöbb meleg igyekszik leplezni a másságát, ezt vagy úgy h sokat csajoznak, sok barátnőjük van de nem túl sokáig szal csak pár hónapig, nekem pl volt 8 hónapig is.

Párkapcsolat nehéz...nehezen találni olyan embert aki szintén meleg vagy vállalná azt h meleg, ezért a legtöbben neten ismerkednek (én személy szerint nem tartom jó 5letnek)

Amúgy meg teljesen úgy élnek mint te vagy bárki más csak 1 kicsit megjátszák magukat, persze a coming out után már másabb a helyzet, azt majd más leírja

2009. ápr. 4. 15:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van meleg fiúismerősöm az egyetemről, és róla mindenki tudja, hogy mi van vele. tök nyíltan vállalja, komoly kapcsolata van, a barátjával teljesen felvállalják egymást. mindenki nagyon szereti őt, mert egy okos, segítőkész, barátságos srác. teljesen kiegyensúlyozott, boldog, vidám fickó. ugyanúgy él, mint bárki más: tanul, normálisan öltözik, eszik, alszik, bulizik, barátokkal lóg, vagy a pasijával van kettesben. bár én nő vagyok, és heteró, néha szívesen lennék a helyében, mert csak úgy sugárzik az elégedettségtől!
2009. ápr. 4. 16:12
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz.
2009. ápr. 4. 18:09
 5/7 anonim válasza:

Hát egyik legjobb barátom bisex,és nagyon sokat tudok ezáltal speciel hogy az ő szemszögéből milyen.Szegénynek például nehéz.Ő nem vállalta fel,nem is akarja.Tök ugyanúgy él mint bárki,.csak számára az élet egy szníház.Mindennap elekell játszani ugyan azt a darabot;"Hetero vagyok".

Kapcsolat terén ugye a nyilvánosság miatt nehéz,egy egy csók lehet neki eldugottan,egy kis cirógatás a moziban és ennyi.A többit nem részletezem (:

2011. márc. 18. 22:32
 6/7 anonim válasza:
Nehéz? ezt fejtsd ár ki bővebben. olyan mint mindenki másé, visztont mivel itthon legalábbis senki sem úgy kérdezi meg tőled "és van barátod vagy barátnőd?" szóval nem feltételezi rólad h. meleg vagy ezért kicsit komplikáltabb de én szeretek meleg lenni mert a fiúkat szeretem és a lányokhoz nem vonzódom. Külföldön valamivel másabb a helyzet, persze ahány ház annyi szokás. Szerintem minél kultúráltabb és nyitottabb a társadalom annál inkább elfogadott melegnek lenni.
2011. márc. 29. 00:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Már régi a kérdés, de én is válaszolok. Természetesen nehéz, mert magát az aktust sokan undorítónak tartják. Ha meglátnak egy párt, csak ezt látják. Elvárják, hogy én a 4 fal között olyan szexuális életet éljek, ami nekik nem undorító, de nekem igen(saját szemszögből)? Engem sem zavar, őket miért? Itt nem arról van szó, hogy reklámozza valaki, hanem arról, ha vénetlenül kiderül róla, már egyből sok az ellensége, mindenesetre több. Ha valaki sérülékeny, mégtöbben bántják. Ha látják, hogy valaki nyíltan vállalja, kevésbé bántják. Meg lehet ám unni, ha 10-20 évig kérdezgetik, hogy mikor lesz unoka, barátnő, minden olyan ami másnak kötelező. Aztán dönthetünk, hogy életünk végéig boldogtalanok leszünk, vagy esetleg esélyt adunk a boldogságra!
2011. júl. 13. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!