Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti örülnétek egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti örülnétek egy ilyen meglepetésnek szülinapotokra?

Figyelt kérdés
Saját készítésű tortát kapnátok egy olyan lánytól, akivel jóban vagytok, de kevés ideje ismeritek egymást (2 hónapja).
2011. júl. 22. 23:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha van egy kis esze a fiúnak, értékelni fogja az ajándékot. Szerintem nagyon jó ötlet, én is szívesen sütnék, csak nincs kinek, de majd lesz egyszer.

Ha tudod, mi a kedvence csinálj olyat, akkor tuti nagy lenne az öröm. Mondjuk, ha van valami süti, amit nagyon szeret, de nem kifejezetten torta, azt is meg lehet csinálni tortának. Én születésnapomra lajcsi szelet tortát kértem. Ugyanúgy megcsinálta anyum a tésztát, csak amikor kinyújtotta kiszaggatta a tortaformával és úgy sütötte meg. Szóval dettó mint a sima süti, csak tortaformában, nagy siker volt:)

16/L

2011. júl. 23. 10:31
 12/12 anonim ***** válasza:
én utálom a tortát , és egyszer azt kaptam ugyanilyen szituációban egy csajtól szülinapra ...hát a fél éjszaka azon erőlködtem , hogy ne lássák az undort az arcomon, mert végülis nem az ő hibájuk , de akkor is gáz volt :S
2011. júl. 23. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!