Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örülnétek egy ilyen versnek szülinapotokra? (lent)
2011. jún. 14. 21:33
1/13 anonim válasza:
nem jók a rímek, de ötletes
(egy magyar-faktos)
2/13 A kérdező kommentje:
Magyar fakttal könnyű. :)
Elég régóta irogatok, soha nem tökéletes rímekkel de hát ez ilyen.
2011. jún. 14. 21:39
3/13 anonim válasza:
Nemrossz, szerintem megfelelő lesz:) Nem akarod publikálni újságban, szóval ne aggódj a reakció nem marad el.
4/13 anonim válasza:
Wow! :D
Ha nem csak elszavalod, akkor figyelj a helyesírásra!
5/13 A kérdező kommentje:
Jaj igen, elnézést a helyesírási hibákért, gyorsan gépeltem, egyébként figyelni fogok rá. :)
Köszönöm az eddigi válaszokat. :)
2011. jún. 14. 21:48
7/13 anonim válasza:
Örülnék csak el nem tudom képzelni hogy ki írna ilyen verset nekem mert nincs senkim:D
8/13 anonim válasza:
Háttttt nem csak a rímekkel van baj. Ritmusról nem is beszélve a szótagszám se nagyon jön ki. Szabadvers inkább.
9/13 A kérdező kommentje:
Sajnálom, nem vagyok se magyar tanár, sem író/költő, de még érettségim sincs mivel 17 éves vagyok (bár magyarból majdnem osztályelső de ez csak blabla.) Szerintem a páromat sem a szótagszám fogja érdekelni, sokkal inkább a mondandója, így inkább erről írjatok véleményt. :)
2011. jún. 14. 22:20
10/13 anonim válasza:
Kérező teljesen igazad van. Nem a vers helyessége fogja érdekelni, és szerintem kategórián belül egyáltalán nem is rossz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!