Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hűséges vagy?
Igen... de ez kb. olyan kérdés, mint hogy a zöld fű tényleg zöld :D
humor kategóriába való:P
Hűséges vagyok. Egyszerű ok miatt, nincs szükségem másra. És jól érzem magam a párommal. És jól érzem magam a bőrömben.
Nagyon könnyen ellehet ezt intézni, csak a párok túlbonyolítják..Ha az elején azt mondod, hogy ez a kapcsolat nem komoly..akkor nem lesz megcsalás (mert nem számít annak). DE ha azt mondod, hogy komoly..akkor ne verd át a másikat.
Igen, hűséges vagyok. 15 hónapja mindent megkapok a páromtól, amire szükségem van, több ennél nem is kell szerintem. Nem mellékes, hogy rendkívül szeretjük egymást.
17/F
alapbol igen. akit megcsaltamaz vagy kiprovokalta (o is megcsalt es nagyon megbantott) vagy nem erdekelt es kozben hirtelen kerult vki izgalmasabb, de utana szakitottam.
most viszont 3 eve huseges vagyok a baratomhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!