Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék én, hogy legyen vmi köztünk? Belezúgtam.
Az én helyzetem :
Egy éve ismerek egy fiút,akibe mára már nagyon belezúgtam.A fiú télen töltötte a 20. életévét,és én hónapok múlva nyáron leszek 15.A fiú összes jó haverjával jóba vagyok,telefonon beszélünk,msn-ezünk stb.De ő vele nem.Se telefon,csak msn.Msn-en jól elvagyunk beszélünk mindenről.Ő tudja,hogy szeretem,és állitólag ő is szeret,de nem lép.Néha csalódok benne,mert vannak olyan beszólásai,de vmikor meg arra tér,hogy jó lenne ha járnánk,de ha ez így megy tovább hogy ő nem lép nem igen lesz ebből semmi így.
Lehet ebből még valami???vagy mit csináljak ilyenkor??
Bocsi,hogy hosszúra sikerült..
Felejtsd el! Túl idős hozzád!
Keres hozzád egykorút!
szerintem is felejtsd el.
túl idős hozzád... 20 évesen nem hiszem, hogy 14éves lánnyal fog járni. bocsi...én csak segíteni próbálok, le is pontozhatsz, de ez ettől még nem fog változni. te még nem feküdhetsz le vele, mert kicsi vagy, a pasi meg nem él szex nélkül, mert 20éves.
valószínűleg azért is nem lép, mert tudná, hogy nem működne, és mert kiskorú vagy, és tudja, hogy bűncselekménynek minősülne.
szerintem felejtsd el... majd 4 év múlva visszatérhetsz rá, de szerintem akkorra már rég találsz valakit a ssaját korosztályodból.
Hát, semmi sem lehetetlen. Ha fiú nem lép, Te tedd meg ezt.
Mert, ha nem akarna semmit, akkor msn-en se beszélne veled szívesen. Ha már egy éve ismered, és szereted is, akkor hűséges típus lehetsz. A barátai kicsit felvilágosíthatnák, hogy nem sokat veszíthet...!
Remélem segítettem. Szia =)
Én is ilyen pácba vagyok, csak én 16 éves vagyok, a srác meg 23. Tetszeem neki csak komoly kapcsolatot nem akar, de arról álmodozik hogy szexelünk!Ez se sokkal jobb
Véleményem: én nem fogom hagyni, küzdeni fogok érte, csak lesz valami, veszteni nem veszthetek semmit.
Mottóm: Bárkivel összejöhetsz a világon, csak tenned kell érte.;) Ne add fel, én se fogom. Én nem adom fel a te eseted miatt, te se add fel az én estem miatt!;)
Köszi mindenkinek.=)
először is.. akár 20éves a fiú akár 16,ugyanazt akarja,mert fiúból van..szal.. tök mind1 hogy 20éves vagy nem..
Nem adom fel!!Mert igen is szeretem nagyon..
és a te eseted miatt sem adom fel "Ismeretlen":D
Remélem Nektek is összejön vagy vmi.. sok sikert,és ne add fel,nem szabad!!
A másik meg az.. ha igazán tényleg szeret.. megértheti h még nem akarom..
nem minden fiú egyforma..hogy igenis az dolog..sztem..
Hát nagyon köszönöm azoknak,akik mondták ne adjam fel,nem adtam fel, és már 3hónapja együtt vagyunk:)
Köszönöm:D:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!