Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ciki hogy szakmunkás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ciki hogy szakmunkás iskolába járok?

Figyelt kérdés
Fel vettek volna szakközépre is ahol érettségizhettem volna, de apukám azt mondta inkább végezzek el egy jó szakmát így biztosan lesz munkám a jövőben. Két testvérem van az egyik érettségizett és térinformatikus szakmát végzett utána. Évek óta nem talált ilyen állást. Másik testvérem a barátnőjével kint van Németországban ő pincér és állást is talált amíg a barátnője csak mosogat és egyéb ilyen dolgokat csinál pedig ő közgazdász. Bevallom elég kényelmetlen volt a kilencedik osztály mert sok a c*gány és a gyökerek, és nem igazán illek közéjük. Nem vagyok olyan kötekedősek mint ők és nem játszom az alfa hímet vagy hogy mondjam :)
2011. júl. 22. 22:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Úgy veszem észre hogy az a menő hogy ha vki egyetemre megy.

Én érettségi után szakmunkásba mentem. Sok osztály társam volt aki egyetemre ment és most is sokan írták ki facebookra hogy hova vették fel őket.

Nem ciki a szakmunkás ha normálisan elvégzed. Hamarabb el tudsz menni dolgozni mint egy szakközepes.

2011. júl. 23. 09:36
 12/16 anonim ***** válasza:
haverom is oszt egy dzsigoló!
2011. júl. 23. 17:10
 13/16 anonim ***** válasza:

Na "1.az apád nem normális! szakközép helyett elküldött szakmunkásba??

2.nem ciki, ez arra utal, nem voltál túl jó tanuló..

3.szerintem sürgősen válts, mert ha úgy érzed nem vagy oda való, az az érzés akadályozni fog a tanulásban, és még a szakmunkást sem fogod tudni végigjárni! na az a CIKI.! "

Ez tök jó. És igaza van igazából itt a lényeg ha te ott rosszul érzed magad meny el, mert akkor tanulsz se fogsz tudni, plusz rosszul is leszel a tanulás még talán a kisebb gond. És akkor már válasz egy szakközepet ha annyira szakmát akarsz. Meg igazából apád tényleg érdekes, hogy szakmunkás suliba akar begyömöszölni, "baromi jó" motiváció.

Plusz nem ciki, de nem is nagy cucc. És hát azért oda tényleg nem feltétlen a legcoolabb okosabb gyerekek mennek, normálisakat leszámítva. Egyébként a raktárban ahol voltam félévet volt 1 szakmunkás asztalos fiú. Na hát nem talált vele munkát, helyette volt reptéren csomagoló vagy mi, meg ugye raktár. Csak azt mondom ezzel sincs több esélyed mint bármi mással. Pl. szar munkás akármit tud akkor is szar, nem kell senkinek.

Leginkább az számít hogy jól érezd magad ahol vagy. Ha ez a suli nem jó, rosszul érzed magad akkor jobb ha mész egy normálisabb suliba.

2011. júl. 24. 22:10
 14/16 A kérdező kommentje:
lehet :/
2011. júl. 25. 10:35
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem értettem sohasem ezt a "cikisek a szakmunkások" dolgot... Az én sulimban is ez ment (gimi). Az osztálytársaim folyamatosan ócsárolták a szakmunkásokat, hogy nem közösködnek velük, és a többi...

Én egyetemre jelentkeztem, de nem érzem magam emiatt többnek másoknál, sőt. Igazából csak azért jelentkeztem oda, mert amihez értek és ami érdekel, az csak felsőoktatási szinten érhető el. Meg amúgy sem vagyok fizikai típus.

Ha belegondolnának az emberek igazán, hogy mire mennénk szakmunkások nélkül... hát nem sokra!

2014. júl. 20. 14:33
 16/16 anonim ***** válasza:
anyád a szar munkás
2015. aug. 28. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!