Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem lesz barátnőm? Ez lehetetlen, ilyen van?
21 éves srác vagyok, minden rendben velem külsőleg is, és személyiségileg is még sem jönnek a lányok, semmi jelzés, semmi közeledés a lányok részéről felém, ezt nem értem, mintha valami robotok lennének mind akiknek nem is kell férfi, én soha nem szoktam közeledni lányokhoz, úgy gondolom ha tetszenék valakinek úgy is lépne valamit, de ez nem történt még meg, pedig meg van az anyagi háttér is, iskola, végzettség, műveltség is, elszomorító, hoyg egy lány sem figyel fel rám, pedig boldog lehetne velem sok lány, nem csalnám meg őket, megérné nekik és ennyit nem tudnak megtenni?
Pedig más pasikért sokkal többet is megtesznek, eltűrik, hoyg megcsalják őket, hogy csak szex játékszernek használják őket, mosnak főznek rájuk amíg a pasi a tv előtt döglik, én ráadásul még a házimunkát is megcsinálom még sem jön egy nő sem, érthetetlen.Sok olyan sztorit olvastam ahol nők panaszkodtak, hogy nincs normális pasi, miért nem keresik meg őket?Nem érné meg, hogy boldogan éljenek vele?
Miért nem közelednek hozzám a nők?Miért nem akarnak elcsábítani?Hiába vagyok jó ember, mindig tisztelettel bántam a nőkkel és még sincs barátnőm, nem is volt, aki meg kihasználja a nőket, folyton csajozik, böfög, érzéketlenül viselkedik, cigizik, köpköd, így beszél a nőkkel, hogy: szia cica dugunk? ez lenen a nyerő?Gondolom azok a nők olyanok is akiknek ez kell...
Valaki légyszíves magyarázza már ezt el nekem mert nagyon nem értem, lehetőleg lányok/ nők is, ők érintettek inkább a témában.
"meg van az anyagi háttér is, iskola, végzettség, műveltség is"
ez sajnos nincs a homlokodra tetoválva. a leírás alapján a nők inkább egy átlagos, szorongó, a gátlásaival küzdő srácot látnak. Így legfeljebb pár dörzsölt nőszemély szólíthat le, aki szépen kifizetteti veled a martinijét, esetleg hazaviteti magát, ha már úgyis olyan kis kedves és figyelmes vagy... utána meg keres magának egy (általad is leírt)"csóróbunkó' tenyészbikát, aki leápolja a lukát...
te pedig (gondolom) egy rendes lányt szeretnél... ennek egyik fajtája az ismerkedés terén "modern felfogású", aki rendes-kedves-aranyos és nő létére magabiztos annyira, hogy képes kezdeményezni... Ő az a típus, aki csak annyit mondana, ha veled hozná össze a sors, hogy "Sajnálom, xy, tényleg nagyon aranyos vagy, de legyünk csak barátok! :) " Miért? A kulcsszó az "aranyos". Szeret, de úgy, mintha az öccse lennél, egy aranyos félénk kis srác, aki teljesen aszexuális. Szex nélkül pedig nincs párkapcsolat...
A másik fajtára ugyanazok a tulajdonságok jellemzők mint az elsőre, kivéve a magabiztosságot. Idegen férfiak társaságában fokozottan ideges, hebeg-habog, pironkodik, legfeljebb az időjárásról és az állatokról tud/mer hosszabb hallgatások nélkül beszélni... és nem érti, hogy miért nincs senkije, pedig tényleg az IQ-ja és a kinézete sem Kiszel Tündike szintjén van... Mi vele a baj? Ugyanaz, mint veled... Kedves aranyos, pont mint egy kislány, és nincs benne semmi csábító...
Ilyen lányoknál kellene próbálkoznod (mert ha annyira szeretnél kapcsolatot, muszáj lesz neked kezdeményezni). Igen-igen, félsz a visszautasítástól, de áldjad a XXI. századot, az internetet, és legfőképp a Facebook-ot, hiszen ott úgyse annyira kínos, ha elutasítanak. Először csak barátkozni/ismerkedni próbálj. Ha nem lesz belőle semmi komolyabb, már azzal nyersz, legalább egy kis tapasztalatot szerzel a nőkről.:)
L/19
Azzal nem mész semmire, hogy siránkozol, hogy nem jönnek a lányok. Menj te, próbálkozz! Ha elutasítanak, akkor se törnénik tragédia. És nem is kell rögtön úgy közeledni, hogy kapcsolatot akarsz. Először csak beszélgess. Olyan lányokkal is, akik esetleg nem tetszenek. Csak gyakorolj, hogy ne félj tőlük. És igen, sok ilyen lány van, akiknek a bunkók kellenek, de ők meg is érdemlik, amit kapnak. Ne törődj velük! :)
23/l
21:27
Tudom, hogy a lányok is félnek.
Sok lány szokott szemezni velem, de ennyi, nem történik utána semmi, csak a szemembe néznek, volta ki mosolygott is, kb. ilyenkor mindig úgy érzem, hogy csak hülyítenek, hogy aztán leégethessenek, hogy na igen még egy hülye pasi akit sikerült elcsábítanom, milyen jó csaj vagyok...grat....
Azt is elmondom, hogy bizonyított tény, hogy a pasik legtöbbször azt se veszik észre, ha valaki szemezni próbál velük, még, ha a csaj 10-es kategória is, de azt szinte soha nem veszik észre, ha megnézi őket egy csaj. Egy csaj ezzel szemben mindenkit észrevesz, sokszor még azt is, ha miután elment valaki mellett, az utána néz. Nem tudatos, de a nők sokszor néznek ilyenkor kicsit oldalra, hogy a szemük sarkából láthassák az elismerő nézéseket.:)
Témához visszatérve. Egyértelműen ajánlom neked a netes ismerkedést. Én lány vagyok, és én sem kezdenék ki pasival élőben. De úgy már kezdtem ki pasival, hogy neten ismertem meg, találkoztunk, és tudtam, hogy nekem ő kell. Mindent bevetettem az ég világon, csak hogy az enyém legyen. Mindjárt fél évesek leszünk.:) Egyébként tényleg hülyeség nem kezdeményezni félelemből. Akik sosem kockáztatnak, sosem nyernek. Még a világbajnok sportolók is törték össze magukat a kezdetekben, nekik is elmehetett volna a kedvük az egésztől, most még is a legjobbak. Azt viszont ajánlanám, hogy ne olyannal kezdj, aki még ha szép is, de egy hü..lye pi..csa(azért pontokkal, mert kimoderálták.:)). Érdemes olyan lányt keresni, aki tud két egybefüggő mondatot mondani egymás után, bár már sokszor az is csoda számba megy, ha egy értelmes mondatot összehoznak.:) Ja, és véletlenül se a középiskolás kategóriára menj rá, a korodbelieknél pedálozz.:) De a netes ismerkedés nagyon is összejöhet. Komolyan. Én többel is találkoztam már, és volt, hogy elment az életkedvem is, került már elő bicska is egy ilyen találkozáson, még se adtam fel utána sem..=D Szóval kitartás!:) Főleg, hogy mint írtad is, mindened megvan ahhoz, hogy elbűvölj egy csajt.:) Bár egy jó tanács.. Ne azzal kezd, hogy jó az anyagi háttér, mert akkor rád cuppannak, de másért..:)
A nők igenis kezdeményeznek. Csak sokkal indirektebb úton mint a férfiak. Ha a nőknek tetszik valaki akkor ők annak keresik a társaságát, szemeznek vele, nevetgélnek a társaságában. Szóval a lényeg az az, hogy jelzéseket küldenek. Ez egy afféle "zöld a lámpa" helyzet.De vannak olyan férfiak akiknek viszont nincsen részük ilyesmiben, szarnak a fejükre magasról, és éppen ezért lemegy az önbizalmuk.
Azóta van barátnőm.
De amúgy: True story
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!