Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem lesz barátnőm? Ez lehetetlen, ilyen van?
21 éves srác vagyok, minden rendben velem külsőleg is, és személyiségileg is még sem jönnek a lányok, semmi jelzés, semmi közeledés a lányok részéről felém, ezt nem értem, mintha valami robotok lennének mind akiknek nem is kell férfi, én soha nem szoktam közeledni lányokhoz, úgy gondolom ha tetszenék valakinek úgy is lépne valamit, de ez nem történt még meg, pedig meg van az anyagi háttér is, iskola, végzettség, műveltség is, elszomorító, hoyg egy lány sem figyel fel rám, pedig boldog lehetne velem sok lány, nem csalnám meg őket, megérné nekik és ennyit nem tudnak megtenni?
Pedig más pasikért sokkal többet is megtesznek, eltűrik, hoyg megcsalják őket, hogy csak szex játékszernek használják őket, mosnak főznek rájuk amíg a pasi a tv előtt döglik, én ráadásul még a házimunkát is megcsinálom még sem jön egy nő sem, érthetetlen.Sok olyan sztorit olvastam ahol nők panaszkodtak, hogy nincs normális pasi, miért nem keresik meg őket?Nem érné meg, hogy boldogan éljenek vele?
Miért nem közelednek hozzám a nők?Miért nem akarnak elcsábítani?Hiába vagyok jó ember, mindig tisztelettel bántam a nőkkel és még sincs barátnőm, nem is volt, aki meg kihasználja a nőket, folyton csajozik, böfög, érzéketlenül viselkedik, cigizik, köpköd, így beszél a nőkkel, hogy: szia cica dugunk? ez lenen a nyerő?Gondolom azok a nők olyanok is akiknek ez kell...
Valaki légyszíves magyarázza már ezt el nekem mert nagyon nem értem, lehetőleg lányok/ nők is, ők érintettek inkább a témában.
"Hiába vagyok jó ember, mindig tisztelettel bántam a nőkkel és még sincs barátnőm, nem is volt, aki meg kihasználja a nőket, folyton csajozik, böfög, érzéketlenül viselkedik, cigizik, köpköd, így beszél a nőkkel, hogy: szia cica dugunk? ez lenen a nyerő?"
El kell, hogy szomorítsalak: igen, ez a nyerő sajnos.
Kedves Kérdező!
Szerintem itt a gond -"én soha nem szoktam közeledni lányokhoz"
Lány vagyok,de lehet hogy én vagyok régimódi én mai napig elvárom hogy a fiú legyen a kezdeményező.
Biztos van olyan lány/nő aki eltűri hogy uralkodjanak rajta.Én az egyenlőség híve vagyok.
21/L
Nem kell az udvarlásból nagy ügyet csinálni! Megpróbálsz vele szemezni, majd hogy ha látod rajta hogy tetszel neki akkor megszólítod, valamiről megkérdezed és aztán majd megy minden a maga útján... A lényeg hogy kedves légy, NE FÉLJ, legyél magabiztos és mosolyogj.
Ha még le is koptat akkor mi van? Még a világ legjobb pasiját is 1* életében biztos megszívatta egy csaj...mondjuk biztos hogy ezzel nem dicsekszik...A kudarc a tanulás része...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!