Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem hangzik otrombán az, hogy dugás/baszás/kúrás stb?
Figyelt kérdés
Én mindig szexet vagy szeretkezést mondok, persze lehet, hogy másnak igazából nem jelent semmit a szóhasználat, de aki a fenti kifejezéseket használja az direkt fogalmaz ilyen "durván" vagy mi oka van?2011. júl. 21. 01:01
1/14 anonim válasza:
hát az én véleményem az, hogy csak a k*rvákat szokták dugni b*szni, k*rni...
ha van egy Szerelmed, akkor vele szeretkezel/szexelsz!
4/14 anonim válasza:
Én még a szexelést se mondanám barátnőnél...
Ha igazán szeretitek egymást akkor szeretkeztek (benne is van a nevében). Igen engem is szokott zavarni, nem vagy egyedül :)
5/14 anonim válasza:
AZ első és az utolsó már mindent elmondott...
6/14 anonim válasza:
hat szerintem jobban hangzi az hogy megbaszaom az aszonyt aztan lemegyek egy sorre, vagy na megyunk haza es takaritunk csak elobb megbaszom az aszonyt,vagy nem erek ra felmenni hozzad mert meg kell baszam az aszonyt
8/14 anonim válasza:
engem felizgat ha így fogalmaznak 21/L
10/14 anonim válasza:
Mar nem azert de en ezeket tragar es ocsmany szavaknak tartom. Ezek csak arra vonatkoznak, amikor ugymond az igenyeidet elegited ki, de amikor valakit szeretsz, az szeretkezes vagy szex (de a szeretkezes a legszebb szo ra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!