Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet az, hogy 14-15-16...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az, hogy 14-15-16 éves emberek adnak szexuális tippeket? Csak szerintem furcsa ez így kicsit?

Figyelt kérdés
2011. júl. 20. 21:12
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Így is úgy is szexelni fognak 14-15 évesen, ha akarnak. Akkor már az is jobb, ha ésszel csinálják, és minél kevesebb kárt okoznak magukban.
2011. júl. 21. 11:54
 12/24 anonim válasza:

Úgy, hogy csinálják. Az megint más kérdés, hogy előbb kiégnek e, milyen a lelki világuk alakulása.

Tanácsot a gyakorlati szexről fognak adni, mert nincs mögöttük 10-20 év életbeli, család, baráti kapcsolatok tapasztalat, ami a dolgok lelki oldalát jelenti legalábbis.

2011. júl. 21. 13:39
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudok elképzelni egy szexre érett 14 évest. Nem fér bele a világnézetembe. Persze van olyan, hogy 14 évesen az ember érettebb a kortársainál, de az meg fel tudja fogni ésszel, miért jó egy komoly kapcsolat, és olyan meg 14 évesen nincs. Ambivalens.
2011. júl. 21. 14:38
 14/24 anonim válasza:
én 32 vagyok.....no comment
2011. júl. 23. 09:34
 15/24 anonim ***** válasza:

haha. nehéz elképzelni valóban hogy tippeket adnak. de tökmind1 hányéves, ha (volt) már szerelmes és tudja h valójában mi az, és nem saját érdekből szexel. szerelmes vagyok egy lányba, habár még nem történt semmi, sőt még nem is járunk, de mióta ő van, nem tudom elképzelni más lánnyal, feláll a farkam ha ott van egy bombázó persze, de érzelmi kapcsolat nélkül nem sokat ér; na és azóta tudom hogy akkor jó a szex ha azzal csinálod akibe szerelmes vagy, és akkor már nem is szex hanem szeretkezés. ha ezt valaki megérti 15 évesen, akkor nem kell lenézni. ha pediglen te 20 évesen sem voltál szerelmes, akkor nem kell lenézni őket. vannak persze dilettáns 15évesek is akik csak azt hiszik hogy tudják :)

17/F

2011. júl. 23. 11:47
 16/24 anonim válasza:
Most 17/L vagyok, én is 15 voltam, amikor elvesztettem a szüzességem. Írták itt, hogy az ember ilyenkor nem érett még egy komoly kapcsolathoz, vagy magához a szexhez. Amikor először lefeküdtünk, már 1,5 éve voltunk együtt... Összesen kerekítve 3 évig húztuk együtt, szóval szerintem hosszú, meg egyébként komoly kapcsolatnak is számít. De nem ez a lényeg. Én például nagyon sokat olvastam a dolgok után... Védekezés, mit hogyan, stb. Lehet, hogy nem minden 14-15 éves szexel, csak kíváncsi. Már volt vagy 100 felvilágosító óra, már a könyökömön jön ki, amiket ott elmondanak, és a mi korosztályunk szerintem már egyáltalán nem szégyellős, ha kérdésfeltevésről van szó... Persze az a baj, hogy akik ilyen fiatalon kezdik, sokszor felelőtlenek, és még nem igazi érzések, csak inkább a kíváncsiság vezérli őket, ha szexről van szó... Ez van. Mondjuk az, hogy szexuális tippeket adnak, arra vall, hogy valamennyi tapasztalatuk van... Hmmm, nem tudom. Tényleg. Ez van :)
2011. júl. 24. 08:38
 17/24 anonim válasza:

Utolsó vagyok,

Egyetértek egyébként az előttem szólóval:)

2011. júl. 24. 08:40
 18/24 anonim ***** válasza:

Hát, hát, hát. Szerintem egy 14 évesnek teljesen tisztában KELL lennie a dolgokkal ELMÉLETBEN. Ha 14 évesen még vannak "sötét" foltok a témában az rég rossz. Viszont aki 16 éves kora előtt szexel, hát nem tudom :S Véleményem szerint 16 éves kor előtt lelkileg, testileg nem érett rá az ember. Persze kivétel mindig van, de ritka mint a fehér holló.

Tippet pedig inkább fogadok el egy felvilágosult, hülye téveszméktől mentes, beidegződések nélküli, gyakorlatilag szűz embertől, mint egy tapasztalt, de szűk látókörű, gátlásos, stb szexelő egyéntől.

2011. júl. 25. 03:11
 19/24 anonim válasza:

Értelmetlen volt a kérdés:-))) Mostanság hamarabb érnek az emberek.:) A TV-ben is a szex folyik, még főműsoridőben is. Ne csodálkozzatok. Azért néhány 20-on éves többet tud:-D

A helyedben azért elfogadnám a tippeket, amennyiben értelmes. Lényegtelen hány éves adta.

u.i.: A prűdség amúgy is jellemzi a magyart...

2011. júl. 25. 10:17
 20/24 anonim válasza:

Nem csak szerinted furcsa, kedves kérdező. Nagy igazság, hogy manapság jóval előbb érnek meg a fiatalok, mert a csapból is az folyik, hogy hogyan lehetünk karcsúbbak, vonzóbbak, hogyan elégítsük ki a másikat hogy az ne unjon ránk, satöbbi, satöbbi. Maga a szexuális forradalom. Ez eddig világos, viszont éppen ezért nem hiszem, hogy a mai sunavilágban egy sunázható 14 éves sunapozitív lányka átérezné, mi is az a szerelem, vagy mi az a bizonyos, igazi szexualitás.

"Én 15 voltam, mikor elvesztettem, nagyon jó volt, nem is fájt - annyira -, ezután még 4 évig együtt voltunk, nagy volt a szerelem, védekeztünk is mindig, hol itt a baj?" hányszor hallom ezt a tipikus dumát. Emberek, ettől nem fognak meghajolni a nagyságotok előtt! Aki elég érett a világhoz, és olyan a felfogása, hogy átlássa a dolgokat, az úgysem fog lefeküdni 16 - egyébként 18-at írnék, csak nem akarom, hogy kővel verjetek agyon - éves kora alatt. És hogy még tanácsokat is osztogasson, az szerintem elég mókás. Remélem mindenki tudja, melyik tipikus rétegről beszélek.

Én egyébként egy 19 éves aggszűz lány vagyok, aki mellesleg egy vérbeli perverz, ennek ellenére csak nemrég ébredtem rá, mennyire is vágyok arra, hogy azzal veszítsem el, akit hosszabb ideig is magam mellett tudhatok esetleg. Ha nem így lesz, hát istenem, legalább tudom, hogy most álltam készen rá. Áldásomat meg azok fogadják, akik 14 évesen már az ágyban tornáztak a barátjukkal, és még most is együtt vannak, esetleg már férj és feleség.

2011. júl. 25. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!