Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit teszel annak érdekében,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit teszel annak érdekében, hogy valakinek bejöjjél, vagy esetleg beléd zúgjon?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 3. 12:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Igyekszem csinosan felöltözni, sokat mosolyogni, de közben próbálok hű maradni önmagamhoz.
2009. ápr. 3. 12:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha abszolút nem tetszel neki akkor felesleges bármit is, mert nem fogod érdekelni, max. barátság lehet. De ha tetszel vagy közömbös irántad akkor lehet tenni. Én ezt úgy szoktam, hogy én kezdeményezek, próbálok beszélgetni, közeledni, egy ideig én lépek felé, tehát megpróbálok ha találkozunk mindig kommunikálni. A legjobb ha beszélteted. Tehát kérdezz sokat, de ne kihallgatás legyen, hanem ha válaszol akkor menj bele a válaszaiba és kérdezz tovább. A lnyeg h ő beszéljen ne te. Legyél őszintén kíváncsi. Régi értékesítő trükk, hogy ha valakinek a bizalmába akarsz férkőzni, akkor beszélgetni kell vele. Sokat. Magáról mindenki szeret beszélni. Talán magadon is megfigyelheted, hogy kinek a társaságában érzed jól magad, aki meghallgat és akinek mindig tudsz magardól mesélni, érdekli. Szinte várja majd a következő találkozást. ja és nagyon fontos, hogy ezt egy ideig csináld és aztán hirtelen ne keresd a társaságát, majd meglátod ő megy hozzád. A többi meg megy magától.
2009. ápr. 3. 12:38
 3/5 anonim ***** válasza:

nekem ált. ha teccik egy lány, akkor először leülök vele duncsizni, aztán elkérem az msnjét, aztán ott meg beszélgetek:))

aztán összejön!

2009. ápr. 3. 14:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Adom önmagam, mert ha másnak mutatnám magam akkor egy ideálba lenne szerelmes nem pedig belém.
2009. ápr. 3. 14:33
 5/5 anonim ***** válasza:
semmi plussz dolgot. ha tetszem jó, ha nem, akkor minek erölködjek?
2009. ápr. 3. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!