Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehetek vonzó ilyen adottságokkal?
Abszolút nem vagy az. Csak a hülye divatmagazinok miatt érezheted így. Nekem rengeteg ismerősöm van, aki azt mondja egy lányon kell egy kicsi, amit fogni lehet másképp nincs értelme, szóval szerintem jó vagy így ahogy vagy!
Üdv: ismét a 17:55-ös :p
Hú de utálom az ilyet! :S Ha te jól érzed magad valamiben akkor azt vedd fel és kész. Azon nem gondolkodtál még, hogy nem benned, hanem bennük van a hiba? A saját komplexusaidat ne akarják már rád erőltetni. Nem vagy túlsúlyos és ennyi. Merj olyan lenni, amilyen szeretnél, másképp később csak magadat fogod hibáztatni, hogy nem mertél lépni, amikor kellett volna. A párod meg ha igazán szeret akkor olyannak szeret amilyen vagy.
17:55
Figyi, én tényleg túlsúlyos vagyok és nem azért mert reggeltől estig tömöm magamba a kaját, hanem azért mert pajzsmirigybetegségem van.
A párod meg - már ne is haragudj meg - egy görény, ha ilyennel fenyegetőzik, jobb ha te adod neki ki az útját, és hidd el millió srácot kaphatsz mindegyik ujjadra, sokkal különbeket mint ő, legalább is ahogy leírod. Azt hogy nem felejted el neki természetes.
17:55
Hűha, ugyanakkora vagyok, mint te, csak hozzá 76 kg. Na, akkor én mit szóljak?
Amúgy ja, lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!