Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek lehetek vonzó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehetek vonzó ilyen adottságokkal?

Figyelt kérdés
160 cm magas vagyok, vagy ahogyan én szoktam mondani mély.... ehhez a magassághoz 60-65 kiló között mozog a súlyom. Szőke vagyok, hatalmas nagy zöld szemeim vannak és szeplős is vagyok... a melleim nagyon kicsik 75/b sek... ha valaki komolyan szeretne válaszolni küldök képet
2011. júl. 20. 17:52
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
:):):):):):):):):):):):):):):)
2011. júl. 20. 18:04
 12/25 anonim ***** válasza:

Abszolút nem vagy az. Csak a hülye divatmagazinok miatt érezheted így. Nekem rengeteg ismerősöm van, aki azt mondja egy lányon kell egy kicsi, amit fogni lehet másképp nincs értelme, szóval szerintem jó vagy így ahogy vagy!

Üdv: ismét a 17:55-ös :p

2011. júl. 20. 18:05
 13/25 anonim ***** válasza:
Mármint abszolút nem vagy túlsúlyos, arra írtam. :)
2011. júl. 20. 18:05
 14/25 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, de sajnos a családom és apárom belémdiktálta, nem merek olyan ruhákat felvenni amilyeneekt szeretnék..:S:s
2011. júl. 20. 18:09
 15/25 anonim ***** válasza:

Hú de utálom az ilyet! :S Ha te jól érzed magad valamiben akkor azt vedd fel és kész. Azon nem gondolkodtál még, hogy nem benned, hanem bennük van a hiba? A saját komplexusaidat ne akarják már rád erőltetni. Nem vagy túlsúlyos és ennyi. Merj olyan lenni, amilyen szeretnél, másképp később csak magadat fogod hibáztatni, hogy nem mertél lépni, amikor kellett volna. A párod meg ha igazán szeret akkor olyannak szeret amilyen vagy.

17:55

2011. júl. 20. 18:16
 16/25 A kérdező kommentje:
sajnos kiskorom óta dagiznak, és egyebek... ezért nem merek olyan lenni amilyen lehetnék.. a párom pedig többször is megfenyegetett, hogy ha nem fogyok le elhagy.... de azóta bánja... de én nem tudom elfelejteni neki....
2011. júl. 20. 18:23
 17/25 anonim ***** válasza:

Figyi, én tényleg túlsúlyos vagyok és nem azért mert reggeltől estig tömöm magamba a kaját, hanem azért mert pajzsmirigybetegségem van.

A párod meg - már ne is haragudj meg - egy görény, ha ilyennel fenyegetőzik, jobb ha te adod neki ki az útját, és hidd el millió srácot kaphatsz mindegyik ujjadra, sokkal különbeket mint ő, legalább is ahogy leírod. Azt hogy nem felejted el neki természetes.

17:55

2011. júl. 20. 18:28
 18/25 anonim ***** válasza:
Bejelöltem, hogy lásd a nevem, hogy ne keljen mindig a 17:55-öt odaírnom. :P
2011. júl. 20. 18:31
 19/25 anonim ***** válasza:

Hűha, ugyanakkora vagyok, mint te, csak hozzá 76 kg. Na, akkor én mit szóljak?

Amúgy ja, lehetsz.

2011. júl. 20. 18:33
 20/25 A kérdező kommentje:
A betegségedet nagyon sajnálom, sok ilyen ismerősöm van. Hát én sajnos túlságosan szeretem ahhoz, hogy kidobjam.... nem tudom miért. pedig ő se egy body builder mégsem szekálom hogy dagadt.. ilyen és kész
2011. júl. 20. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!