Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az egyik fiúhaverom szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyik fiúhaverom szerelmes belém, és a barátom össze akarja verni. Illetve egymást akarják szétverni. Mit tegyek? 16/L

Figyelt kérdés
2011. júl. 20. 13:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

xD "kissebség" szóval ha Magyarországon vagyunk akkor a magyar nemzet nem kissebség . kb 4. tanítják

itt bele érteni a kissebség szóba a : kínaiakat ,görögöket , és persze a rézbőrű enyhén mocskos fivéreinket is .

A verekedésről meg annyit , hogy éretélen, és ostoba dolog, meg lehet aszt beszélni normálisan is. Mert az erőszak az ostobák fegyvere! Eszt jól tudhatnád .

16F

2011. júl. 20. 14:05
 12/20 anonim ***** válasza:
67%

A batárod reakciója jogos.

A haverod csak tudja, h van barátod, erre bepróbálkozik leállítod (legalábbis ha jól értettem), de abból se ért.

Ha nem próbálná meg leállítani a haverodat, akkor elég szánalmas alak lenne.

Az vesse a kérdező barátjára az első követ aki nem így járna el hasonló esetben.

2011. júl. 20. 14:17
 13/20 anonim ***** válasza:
Razzia te is egy büdös nagy bunkó lehetsz, de hogy írni nem tudsz az is biztos. Te magyarázhatsz a legkevésbé másoknak.
2011. júl. 20. 14:29
 14/20 anonim ***** válasza:
Köszönjük szépen az értelmes hozzá szólásodat .
2011. júl. 20. 14:50
 15/20 anonim ***** válasza:
Ha többször határozott és félreérthetetlen nemet mondtál az ""udvarlódnak"" és ő ennek ellenére nem érti meg, akkor valamit tenni kell, de semmiképpen nem verekedni. Azt kizárólag védekezésből. Ha a barátod csak ezt az egy megoldást látja, akkor nagyon primitív. Például lehet elég, ha határozottan rászól a haverodra. Ha a barátodra nem hallgat, akkor majd hallgat az apádra. Végső esetben fenyegesd meg, hogy feljelented zaklatásért
2011. júl. 20. 14:54
 16/20 anonim ***** válasza:

nem értem miért szidjátok a kérdező barátját, kiváncsi vagyok ti mit tennétek, ha a barátnőtök egyik haverja durván nyomulna rá. egész biztos vagyok benne, hogy ti sem a diplomatikus utat választanátok...az meg hogy primitív..az ilyen paraszt verést érdemel, nem szép szavakat.

F/19

2011. júl. 20. 15:59
 17/20 anonim ***** válasza:
Nos itt senki nem beszél szép szavakról , az illetőt el lehet küldeni normális hangnembe is a p*csába ! :)
2011. júl. 20. 20:35
 18/20 anonim ***** válasza:
Nézd kistaknyos, mert gyerek lehetsz vagy üresfejű. Én megbízok a páromban így nem féltékenykedem. Ha valaki nyomul rá annak megmondom rossz ajtón kopogtatt és nem szétverem mint egy állat. A lány fiú haverja szóval nem egy idegen perverz aki megerőszakolja rögtn helyben. Tehát a lány pasija így viselkedik az egyik jó barátjával, hát ez normális??? A lánynak egyik fiú sem közömbös ti nagyon zsenik!!! Két kis taknyos verekedne:S Szánalmas a csaj pasija és az is aki azt a kistetűvel egyetért. Ez a véleményem.
2011. júl. 20. 22:21
 19/20 anonim ***** válasza:
utsó, nekem meg az a véleményem, hogy te kretén vagy teljesen:DD és a hozzád hasonlók miatt vagyok csak 71%-on, istenem...
2011. júl. 20. 22:29
 20/20 anonim ***** válasza:
Már 70%-on vagy, de nem is én miattam. Miért lennék kretén? Mert ezt a verekedést nevetségesnek tartom? Hát akkor verekedjenek a te kedvedért. Verjék szét egymást a lány miatt. Felölem, nem én játszom a Janit.
2011. júl. 21. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!