Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy fiú létemre szeretem simogatni a fiúhaverom mellkasát?
Figyelt kérdés
Ő nem szereti, amikor csinálom, de eltűri (most még). Különben nem vagyok meleg. Csak a mellkasokat szeretem.2009. szept. 14. 13:22
2/11 anonim válasza:
Hát, öregem... Mennyi idős vagy?
3/11 anonim válasza:
A szőrös mellkasokat? Ha nem, akkor próbáld ki egy lányét simogatni és hasonlitsd össze melyik a jobb. Ha a haverodé akkor azt kell mondjam meleg vagy, de ez nem nagy baj, ilyen vagy azt kész, akinek nem tetszik az ne szoljon semmit. Ird meg mire jutottál légyszi :-)
5/11 anonim válasza:
Azért kisfiam mert homár vagy! Ha meg a haverod tűri, ahelyett hogy mondjuk fejberúgna vagy kidobna a csukott ablakon (mint ahogy én tenném), akkor ő is az! Azért ha bármi esélyt látsz arra hogy "csak" biszexuális vagy akkor ajánlanám hogy a lányokat részesítsd előnyben. Hidd el jobban jársz, bármennyire is divatos manapság kiskancsónak lenni (legalábbis a média szerint).
6/11 anonim válasza:
Lehet, hogy tényleg meleg vagy de az is lehet, hogy csak szeretet hiányod van és jobb híján így elégíted ki a vágyaidat. Szerintem ne csináld, ha valakinek nem tetszik. Meg gondolkodj el, hogy tényleg nem vonzódsz-e a férfiakhoz. Ha mégis az sem baj, nekem semmi bajom velük. A bunkó beszólásokkal meg nem kell törődni. :)
8/11 anonim válasza:
Lehet, hogy te így fejezed ki az érzelmeidet. Vannak olyan emberek, akiknek fontos az érintés. Én magam is ezekhez az emberekhez tartozom, és valószínű, hogy te is. :9
15/L
9/11 Nindzsaa válasza:
Pár év és kis fartúró leszel!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!