Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A suliba sokszor köszön, pedig nem ismerjük egymást, iwiwen visszautasítja a jelölést. Akkor most mi van?
Figyelt kérdés
Suliban, ha arra megyek mindig egy pillanatig csend lesz, utánna meg elkezdik oldalbalöködni a haverjai, bejelöltem iwiwen, és azt mondta, hogy nem ismer. Akkor most mi van? :S2009. ápr. 2. 23:42
1/5 anonim válasza:
Hát ez érdekes helyzet, de sztem sok ilyen van, nem vagy ezzel egyedül. Azt, hogy mit jelenthet, nem tudom, de ha ismeretlenül is köszön, meg az van amit leirtál, akkor sztem teccel neki. Nem lehet ezeken a mai fiatalokon eligazodni. :D
2/5 anonim válasza:
Idióta a csávó.
legalább már az elején kiderült.
3/5 anonim válasza:
Kis pÖcs, a kisgyerek haverjaival együtt. Szóra sem érdemes
4/5 anonim válasza:
Velem is volt hasonló, bár akkor még nem iwiw volt, hanem (én hülye) üzentem egyik barátnőmmel, hogy tetszik nekem. Utána az életemnek vége lett. Nekem is köszönt a folyosón, de az ő osztálytársai engem és őt is annyit piszkálták, h szerintem emiatt megutált. Aztán teltek a félévek, és túltettem magam rajta. Utána én is mosolyogtam rá, és köszöntem neki ugyanúgy. most egy helyen dolgozunk, és nagyot nevetünk az egészen. jóban vagyunk.
Szerintem a srác még gyerek és nem tud ezzel mit kezdeni, h esetleg tetszik neked... Passz. Fel kell nőni, és nagyot nevetni az egészen!
5/5 anonim válasza:
én úgy vettem észre hogy mikor fellép ez a "haverok-oldalba-bökik-mikor-feltűnsz" szituáció, akkor inkább csak szivatják. és ha tetszettél is neki eredetileg, már nem lesz belőle semmi, mert a haverok veled cikizik. ez van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!