Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Természetes nagyon erős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Természetes nagyon erős nyugtatónak mit ajánlanátok? Nem találok itthon egy szem bogyót sem.

Figyelt kérdés
Azért ide tettem mert azért kell mert beleőrülök, hogy mindenkinek összejön egy kapcsolat, de nekem semmi és itt gyorsan válaszolnak. Senkim sincs a családon kívül.
2011. júl. 19. 23:16
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Ja és 1,5 éve neten ismerkedem és semmi eredménye.
2011. júl. 19. 23:39
 12/22 anonim ***** válasza:

Hát sajnos mindenhol vannak problémák.23L sajnálom,hogy nincs családod, remélem az életben kapsz majd a jövőben elég kárpótlást ez a hiány miatt...!

Nekem sincsenek igazán barátaim,aki van,az többszáz km-re lakik sajnos,így nem tudunk sűrűn találkozni.Az internetes ismerkedés kész katasztrófa, volt már benne részem.Tisztára unalma és egyáltalán nem valóságos dolog.(párom is volt már a netről)Ráadásul ez a 2 mondat után már mutass meg küldj fotót magadról elég szánalmas. Szóval én az igazi ismerkedésnek vagyok a híve.

2011. júl. 19. 23:41
 13/22 anonim ***** válasza:
ja és igyál valami piát... az természetes,legális is.
2011. júl. 19. 23:42
 14/22 A kérdező kommentje:
Egyszerűen meg akarok halni! Egyedül a szerelem éltet, de úgy látszik erre semmi kilátás, hogy legyen valaki akire egy életet lehetne alapozni.
2011. júl. 19. 23:43
 15/22 A kérdező kommentje:
Nem akarok egy alkoholista hulladék lenni, annál még holtan is jobb. Mit old meg ha valaki leissza magát?
2011. júl. 19. 23:48
 16/22 anonim ***** válasza:

már ne is haragudj, de aki nyugtatót akar különben megőrül,az meg súlyos gyógyszerfüggő.. 1-2pohár piától meg simán lenyugodhatsz és nem leszel alkoholista.Van a kettő között azért különbség.

Mozdulj ki a lakásból,ne legyél otthon eltunyulva.Menj emberek közé,itt a nyár,ismerkedj-Élőbe és ne az interneten!Menj el könyvtárba,strandra,uszodába és növeld az önbizalmad.Hidd el te is ember vagy és értékes.Ennyi.

2011. júl. 19. 23:53
 17/22 A kérdező kommentje:
De mit akarnának tőlem? Eddig se volt rám szüksége senkinek. Minek ismerkedjek? Hogy utána megtudjam, hogy nem vagyok jó semmire? Ameddig van nálam csinosabb nő addig esélyem sincs, hogy egyáltalán nőnek nézzenek. Nem gyógyszerfüggő vagyok, hanem ideggyenge, a magány kikészített. Ez jár annak aki nem áll be a bulizós/alkoholizáló tömegbe, nem mászik rá a pasikra, nem hülyíti őket, kizárólag komoly kapcsolatot akar. Úgy látszik ez a sorsom.
2011. júl. 20. 00:02
 18/22 anonim ***** válasza:

Tulertekeled a szerelmet! Az nem tobb, mint az anyatermeszet ocska es atlatszo kis trukkje, hogy szaporodasra birja az embereket; a hormonok tultengese es osszeeskuvese annak erdekeben, hogy elveszitsd a realitaserzekedet es egy masik embert jobbnak lass, mint amilyen valojaban es igy majd kesobb gyereket vallalj vele!

Miert gondolod, hogy a szerelem ennyire fontos es az elet egyetlen ertelme? Miert egy erzes altal akarod jobb embernek tudni magad es miert nem sajat jogon, onalloan, tetteid, cselekedeteid, gondolataid, munkad alapjan akarsz jo dolgokat elerni es megtapasztalni??

Aztan ha sikerul valamiben megtalalnod onmagad es sikereket elerned, meg az az annyira felmagasztositott szerelem is sokkal konnyebben radtalalhat...

2011. júl. 20. 00:16
 19/22 anonim ***** válasza:
00.16-nak teljesen igaza van,fogadd meg amit írt :-)
2011. júl. 20. 00:25
 20/22 A kérdező kommentje:

"miert nem sajat jogon, onalloan, tetteid, cselekedeteid, gondolataid, munkad alapjan akarsz jo dolgokat elerni es megtapasztalni??" Mert nem érdekelnek ezek a dolgok.

Minden felesleges addig amíg nincs szerelem. Hűha a siker meg én az 2 külön világ. Legalább ettől kicsit jó kedvem lett, annyira nevetséges. :D

Azt hiszem kezd hatni a nyugtató, 2 seduxen lehet kicsit sok volt, de legalább nem marcangolom magam miért vagyok ilyen szerencsétlen. Egyszerűen képtelenség, hogy ennyi év magány után egyszer csak rámtaláljon a szerelem. Ezen a ponton minden remény meghalt. Vagy átmegyek ribibe, vagy apácának, vagy a föld alá a férgek közé ahova tartozom. Szerelmet meg meghagyom a szerencsés naiv bolondoknak. Nem mindenki kaphatja meg ezt az áldást. Talán nekem is csak játszadozni kéne a pasikkal ahogy sok lelketlen némber teszi, de annak nincs semmi értelme. Jó lenne ha valaki bölcsebb megmondaná hogyan tovább, mert nekem itt van a holtpont.

2011. júl. 20. 00:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!