Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kortól számít cikinek az ha fiú még a szüleinél lakik? 21 éves fiú
Figyelt kérdés
Mert a nők szerintem annak tartják egy idő után, de mégis mettől?2009. ápr. 2. 20:48
11/18 anonim válasza:
engem aztán nem érekel, én is itt vagyok szüleimnél, néha hazajárok, de az én dolgom nem másé
12/18 anonim válasza:
Ez sok minden mástól is függ. 25 évesen is lehetsz független még akkor is ha a szüleidnél laksz, mert ez sok más dolgon is múlik. Szerintem 21 évesen abszolút nem ciki.
13/18 anonim válasza:
Szerintem nem ciki. Engem legalábbis nem zavar. A barátom lakott már külön a szüleitől, de most úgy hozta az élet, hogy vissza kellett költöznie. De engem ez egyátalán nem zavar, pedig lassan 27 lesz.
19/L
14/18 anonim válasza:
Cikinek?? Örülök hogy 22 éves egyetemistaként a fővárosból haazjöhetek anyámékhoz, nem egyedül kell ellátnom magamat :P !
15/18 anonim válasza:
én 14 éves korom óta nem lakok "rendszeresen" otthon, már középiskolába is másik városba jártam, ott meg kolis voltam, és teljesen természetes volt, hogy fősuli után nem költözök haza, hanem egyből albérletbe. aztán mikor melózni kezdtem, és volt pár kollégám, aki velem egykorú volt 24-25 évesen, és még mindig otthon laktak, az számomra fura volt, bár cikinek akkor se éreztem.
16/18 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki. Szerintem sokkal gázabbak azok a fiatalok, akik 18-21 évesen úgy érzik, hogy marha önállóak, albérletbe kell menniük. Persze kajálni átjárnak a szüleikhez majdnem minden nap, sőt a szennyes ruhát is viszik sokszor. Aztán sírnak, hogy sose lesz lakásuk mert az albérlet minden pénzüket elviszi.
17/18 anonim válasza:
Addig legyél velük amíg szeretnél...az élet egyszer elvész, utána már nem lehet pótolni. Szerintem ebben minden benne van...
18/18 anonim válasza:
33 (krisztusi kor) tól fölfelé már elgodndolkodtató...
De ez sztem még mindíg nem annyira gázos mint 45 évesen a muterral menni vásárolni, mert ilyet is láttam már párszor..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!