Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki ért velem egyet? (többi lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki ért velem egyet? (többi lent)

Figyelt kérdés

úgy birom mikor valaki írja hogy "Egy nő attól még nem lesz k.rva,hogy stílusosan öltözködik,vasalja a haját,sminkel,ezt meg azt csinál,ezt nevezik IGÉNYESSÉGNEK."

de miért van az,hogy valahogy (legalábbis én ezt vettem észre) mindig pont a legnagyobb r.bancok mondják ezeket,akiknek 12-13 évesen műkörmük van,vasalják a hajukat,push-up melltartót vesznek fel hogy nagyobbnak tűnjenek a melleik,aztán kirakják őket a legkivágottabb pólókban,mindenkivel flörtölnek és bár még csak 13 éves,de kb 20 méteres körzetben árad belőle a cigifüst szag.

Már nem azért de ez szerintem közel sem igényesség.Ez inkább undoritó.Persze a legtöbb 14-15 éves srácnak meg ezek kellenek,és semmibe veszik az IGAZI lányokat,akik természetesek,nem rontják el magukat ilyen mű dolgokkal,kedvesek,segítőkészek.

Szerintem nem attól szép valaki,hogy rak magára 5 kiló sminket,aztán 3 óra hosszáig vasalja az egyébként is egyenes haját,hogy utána 2 órára kimenjen az utcára.Szerintem egy igazi szép lány akár egy melegítőben,smink nélkül,kócosan is szép.

Ezzel csak én vagyok így?

13L

2011. júl. 19. 19:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
nehogymár aztmondd hogy a 14-15 éves fiúknak az ilyen kis pisis r___ancok kellenek mert leszakad az ég :D
2011. júl. 19. 19:40
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyet értek veled, édes vagy.
2011. júl. 19. 20:27
 13/16 anonim ***** válasza:

Igen, az ilyeneket hívják szaknyelven rib@ncnak, csak a rib@ncok nem akarják bevallani.

15/l

2011. júl. 19. 20:53
 14/16 A kérdező kommentje:

19:40 én eddig úgy vettem észre hogy SZINTA minden 14-15 éves srácnak a r.bancok kellenek ... és sajnos nem csak nekik hanem mindenkinek .. alig vanak olyanok akik tényleg a normális lányokat szeretik ..

meg az is milyen jó már hogy itt gyk-n is írják hogy jaajj ők csak a normál lányokat szeretik,ahoz képest ha látok 2 embert sétálni pl utcán,10ből 8 alkalommal az egy pasi meg egy kivágott pólójú vörös műkörmös csaj akin van vagy 5 kiló smink

20:53 szerintem is :D

én ezek után már többre tartom azokat akik kiállnak pl utcasarokba de legalább felvállalják hogy micsodák,nem úgy mint a mai tizenévesek többsége :S

2011. júl. 20. 09:41
 15/16 anonim ***** válasza:
19.40 vagyok. ebben igazad van.. sokszor ribancos lányok kellenek a tizennégy-tizenöt éves fiúknak. de én arra értettem, hogy nehogymár azt mondd a 14-15 éves fiúknak 12-13 éves kis ribancok kellenek. mert az már tényleg túlzás :) kicsit félreértettük egymást. sebaj :) ez egy kimeríthetetlen téma...
2011. júl. 20. 16:44
 16/16 A kérdező kommentje:

igen ezt félreértettem,bocsi :D

bár tök mind1,mert már irtam az osztálytársamról,aki 13 éves és ő is a 14-20 éves korosztálynak jön be :))

bár erről nem tehetnek,végülis a csaj úgy sminkeli magát,hogy ki nem néznéd belőle hogy csak 13 éves :ss

2011. júl. 20. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!