Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tini lányok! Milyen stílus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tini lányok! Milyen stílus jön be egy férfin?

Figyelt kérdés

-Emo

-Szkinhed

-Punk

-Rocker

????

2011. júl. 19. 18:13
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

19:05 -ös vok

15

2011. júl. 19. 21:00
 22/29 anonim ***** válasza:

Ezek közül egyik sem. Nincs kifejezetten olyan stílus, ami bejön a pasin, legyen normális kinézete és kész. De én a normálisat nem nevezném stílusnak. Egyébként normális, férfias öltözködés, szóval ne hordjon rózsaszínt, izompólókat és a legmenőbb ruhákat, legyen egyénisége öltözködés terén is(!!), ne legyen tele tetkókkal (1-2 kisebb még elmegy, de nem igazán jön be, ha valaki tele tetováltatja magát), pc-ket ha lehet hanyagoljuk, a fültágítót és fülbevalót is.

Szóval normális, átlagos.

Egyébként 1-1 stílust nem csak úgy lehet szeretni, hogy úgy is nézel ki. Rólam például kevesen feltételezik, hogy szeretem a rockot is, mert öltözködés terén inkább a csinosabb, nőiesebb és lazább ruhákat részesítem előnyben. Sosem jártam full feketébe, meg semmi ilyen:D

16/L

2011. júl. 19. 21:28
 23/29 anonim ***** válasza:

SKINHEAD!!! <3

15/l

2011. júl. 19. 21:48
 24/29 A kérdező kommentje:

Szó se lehet, róla, hogy "emó" leszek, vagy Justin Biber.

Kisfiúk, gáz.

Mi esznek rajta?

Akkor inkább lesz Szkinhead, az legalább férfiasabb.

2011. júl. 19. 21:57
 25/29 anonim ***** válasza:

18:23-as vagyok:

20 éves lány vagyok, és iróniának szántam :D Mert olyan fura volt a kérdés, hogy a "tinilányoknak" milyen "férfiak" jönnek be, meghogy ha már egyszer valaki "férfi", akkor ne legyen már emo meg ilyesmi stílusú... :D:D

2011. júl. 19. 23:30
 26/29 anonim ***** válasza:
te tudod egyáltalán mit jelent az hogy "szkinhed"? :DDDDD
2011. júl. 20. 10:21
 27/29 anonim ***** válasza:
hát ha szembejönne velem az utcán egy justin bieber másolat, először őt lőném fejbe, aztán magamat.
2011. júl. 20. 10:33
 28/29 anonim ***** válasza:
Nekem Skinhead, Rocker.
2012. dec. 14. 18:51
 29/29 anonim ***** válasza:

emo semmiképp. az fújj kategóriás.

skinhead*nak írják jobb helyeken. ők általában helyesek. de ne azért akarj skin lenni mert helyesek. nem mindenkinek áll jól. és ha ezért vagy skin, akkor inkább ásd el magad!

punkrocker ne, annak itt vagyok én! :D

rocker lehet! szeretem a hosszú hajú pasikat.

2013. aug. 18. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!