Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Nektek melyik stilus jon be? Kepek lenn
Figyelt kérdés
velemenykutatast tartok,a mai lanyoknak melyik stilus jon be inkabb. ne csak arcot nezzetek!most fontosabb az alkat,stilus,oltozkodes,tehat most csak kinezetre valasszatok! kort irjatok! koszi 20L 1.) [link] *** 2.) [link] **** 3.) [link] 2010. aug. 28. 09:52
1/30 anonim válasza:
heeeeee.. ember aki beleveti magát bármelyik stílus szánalmas majmolásába az egy idióta.. gusztustalanság.
romlott az egész világ.. ocsmány..
2/30 anonim válasza:
úristen.. a katonán kívül mindegyik egy genny.. mondjuk a harmadikon még lehet röhögni, van egy feje :) félek hogy a lányok a másodikra voksolnak :P
3/30 anonim válasza:
ők bizony elég undoritóak mind
de te sem lány vagy, az tuti
4/30 anonim válasza:
5/30 A kérdező kommentje:
igazabol nem fogom bizonygatni hogy lany vagyok,ha nem hiszed,igy jartal. mert,csak fiukat foglalkoztathatja ez a kerdes?
2010. aug. 28. 10:08
7/30 anonim válasza:
hát ha lány vagy, és mégis ilyen fiúkat nézegetsz, akkor gratulálok.
(a katonára ez nem vonatkozik, őt csak most vettem észre)
9/30 anonim válasza:
Ezek közül csak is az első (katona), de én is tudnék linkelni párat, akikért a nyálam csörög, viszont most nem teszem :)
10/30 anonim válasza:
testalkatilag 2, de mondjuk hajra olyan, amilyet valaki más linelt, abból a második.
najóezkicsit értelmetlenvolt. xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!