Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Leszbikus a magyartanárnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus a magyartanárnőm?

Figyelt kérdés

35 éves, 3 macskája van, szüleivel él, és biciklivel jár :)

Azt a nagyon gyenge kifogást hozza fel mentségként, hogy "minden pasi hülye, soha nem akar férjhez menni". A szülei is szomorkodnak emiatt, hogy vénlány marad.

Egyébként csinosan néz ki, szőke, kék szemű; és életemben nem láttam még pasival sétálni. Egyébként simán találna magának férfit, mert kedves/barátságos, és nagyon jól néz ki. Ha nem is megy férjhez, de legalább lenne aki időnként ...ná.

Szerintetek leszbikus ?? Más magyarázat nincs!

2011. júl. 19. 10:54
1 2
 1/19 Five Star ***** válasza:
100%
Nem biztos, vannak olyan emberek, akik tök jól megvannak egyedül, bármennyire is furcsa ez másoknak.
2011. júl. 19. 10:57
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Úristen, mi közöd hozzá?!?!?!
2011. júl. 19. 11:00
 3/19 anonim ***** válasza:
86%

Nem biztos, hogy leszbikus, lehet hogy csak tényleg nem akar magának párt. De lehet persze leszbikus is, de akkor mi van? Bár a szülei helyében én már kiraktam volna (vagy jó magas lakbért szednék tőle :D)

F/18

2011. júl. 19. 11:01
 4/19 anonim ***** válasza:
64%

Van egy (vagy több) nős pasija és azért nem látod fickóval.

Mutass be, szeretem a korosztályt ... :-P

2011. júl. 19. 11:08
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

b+ -.-

attól miért lesz valaki leszbikus hogy a szüleivel él,vagy hogy 3 cicája van,vagy hogy biciklivel jár?

meg hogy 35 éves,úú nah én 13 vagyok,akkor most biszex leszek?

meg egyébként is,mi közöd van hozzá?

amúgy lehet hogy egyszerüen nem kell neki pasi ahoz hogy élje az életét.

lehet hogy neked most tök fura,mert a 14-15 évesek állandóan pasiznak/csajoznak,de attól még lehet hogy ő egyedül is boldog.

vagy egyéjszakás kalandjai vannak.

bár nm hiszem,különben elég rossz példát mutatna a diákoknak :D

2011. júl. 19. 11:21
 6/19 anonim ***** válasza:
72%

"bár nm hiszem,különben elég rossz példát mutatna a diákoknak :D"

Ne élj álomvilágban! Ha a diákok tudnák, hogy tantónénik mit művelnek ... egy jó pár 30-as "pedagógus" tajrészeg tanítónénit szedtem össze szórakozó helyeken és dugtam szét minden testnyílásukat.

2011. júl. 19. 11:26
 7/19 anonim ***** válasza:

nem feltétlenül.inkább csak várja az igazit,nem adja lejjebb.

nálunk viszont tényleg voltak leszbikus tanárok... mármint ők jobban annak tűntek.

ugyanúgy néztek ki,ducik voltam,meg mint két tojás.az egyiknek soha nem volt csávója,a másik elvált.és mindenhova együtt jártak,együtt csináltatták a frizurájukat,a szemüvegüket,ugyanúgy tartottak a kezüket,meg EGYÜTT LAKTAK! de lehet ám,hogy nem lezbik,de hát...furák voltak.

2011. júl. 19. 11:32
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

1 Mi közöd hozzá? Ha leszbikus lenne, ugyanúgy élhetne párkapcsolatban, csak a barátnőjével lakna együtt.

2 20 éves vagyok, magyarszakon tanulok, van macskám is, biciklivel járok(mert környezetbarátabb, és egészségesebb, főleg olcsóbb, mint kocsival járni, tanárként pedig biztos nem éri meg egy személynek fenntartani egy autót), és a szüleimnél lakom,(saját lakást szerezni is elég húzós) párom nincs. Akkor most leszbikus vagyok? Vagy csak 15 év múlva leszek az, ez még csak a hajlam? Addigra majd elszaporodnak a macskáim is?

3 Gratulálok begyepesedett, konformista gondolkodásodhoz, miszerint egy nő csak akkor nő, ha van mellette egy férfi. Gondolom életcélod hogy férjhezmenj minnél előbb és lebabázz.

2011. júl. 19. 11:52
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
nyáron mi a francé jársz magyartanárhoz? és ha nem is jársz akk mi a francnak gondolkozol ilyen felesleges marhaságon?
2011. júl. 19. 12:12
 10/19 A kérdező kommentje:

1. Csak tudjam már, hogy leszbikus-e a magyar tanárom!

2. Csak 30 felett leszel leszbikus, feltéve, ha soha nem volt még pasid.

3. Ki mondta, hogy nő vagyok !?

2011. júl. 19. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!