Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy élvezzem az életet ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy élvezzem az életet ha még nem volt semmi? 17/L

Figyelt kérdés
Nemhogy pasim, de még csók se volt. Nem hinném, hogy külsőmmel lenne gond, több fiú is kérdezte, hogyhogy nincs senkim. Elég csendes vagyok, utálom magam ez miatt is. Minek szeressem magam ha eddig nem volt senkim? :/ Úgy érzem nekem apácának kell mennem ha így haladok... Jó persze akkor jön el mikor a legkevésbé számít rá az ember, de így? Így szinte mindig eszembe jut főleg ahogy telik az idő..
2011. júl. 19. 10:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Vagy kiábrándultál belőle vagy nem hiszel benne, ezt a lehetőseget tudtam. De elfutni nem jó a dolgok elől:D Na de te tudod mit csinálsz. Azért nem mindenki olyan akikben kiábrándultál. Például bennem max. annyi hogy ha nem jövök be külsőreXD De hát akkor hol a belső?:) Mindegy. Csináld jól.
2011. júl. 19. 11:31
 12/18 anonim ***** válasza:

Ha gondolod írj üzenetet:) szívesen beszélgetek veled.

18/F

2011. júl. 19. 11:31
 13/18 anonim ***** válasza:

Én megértelek. 17 leszek pár hónap múlva és én is egyedül vagyok. Soha senki nem akart velem járni. Rengetegszer vagyok én is magam alatt és nem értem miért van ez.

De ilyenkor mindig arra gondolok, hogy sok magányos ember van még rajtam kívül. És "még" csak 17 vagyok. Pár évig még azt hiszem tudok türelmesen várni. :P

2011. júl. 19. 12:02
 14/18 anonim ***** válasza:
Na anyukám.Annyi a dolgod(csajként),hogy SEMMI!bedobog magad,kicsit ribanckodsz és megvan minden ami,hiányzik...röhejesek ezek a kérdések a lányoktól:D ember!! nő vagy,szétteszed a lábad és jönnek maguktól a pasik. F/19
2011. júl. 19. 12:21
 15/18 anonim ***** válasza:

Nekem se volt még senkim, se csók, nem is próbálkozott nálam senki. :S Én is elég csendes típus vagyok.

Persze, nem örülök neki, és már nagyon vágyom rá, de ettől még nem megy el az életkedvem, hiszen pl. a barátaimmal ugyanolyan jól tudunk együtt hülyülni. :) Az életben azért vannak más dolgok is.

16/L

2011. júl. 19. 13:13
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha gondolod írj üzenetet, szívesen beszélget Veled egy kedves, intelligens srác.
2011. júl. 19. 13:24
 17/18 hümi ***** válasza:

17 vagyok én is, aztán sehol semmi-senki :( :D

Néha én is úgy érzem h jó én egyedül fogok élni öreg nyanyusként is, de aztán túl teszem magam rajta szal leszarom, lesz ahogy lesz inkább most foglalkozok azzal ami igazán érdekel :D

ha 30-40 évesen se lesz senkink akkor elkezdhetünk igazából aggódni, de hát addigra hát ha betalál az álompasi :D

2011. júl. 19. 14:15
 18/18 anonim ***** válasza:

Én is ugyanott tartok kérdező mint te. Nem szabad letargiába esned, én sem teszem!

21/f

2011. júl. 19. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!