Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bízom a helyes pasikban. Más hogy van vele?
Többször odajöttek, leszólítottak izmos helyes pasik és egyszerűen nem lett a dologból soha semmi miattam.
Volt, hogy 1-2vel randiztam, de megrettentem.
Valahogy az a sztereotípia él bennem, hogy a jó srácok bárkit megkaphatnak, mindegy, csak jó nő legyen. Meg hogy csak szexet akarnak.
Engem az átlagnál szebbnek tartanak és néha, mikor elutasítok egy jó pasit, nem akarja elfogadni és kérdezgeti miért.
Nem akarják elhinni, hogy nekem tök átlagos kinézetű az ideálom és olyan férfi kell.
Lehet, hogy ízléstelen vagyok, nem tudom. :D
De nem bírom leküzdeni ezt az általánosítást, hogy a jó pasik többször átvágják a csajok fejét, mint az átlagosak.
Mi a véleményetek?
(bunkó válaszadók és a 72%-os kötekedő 19/F, kérem mellőzzenek).
23:07 -szerencsés vagy.
de akkor is úgy gondolom, ilyen 1 az 1000-ből van.
Ez már pszichológia nagyobb részt. Igazából semmi baj nincs azzal ha az átlagos vagy átlagosnál aluli fiúk tetszenek neked. Akármit is sugároz a média vagy a közhiedelemben, a külső az utolsó helyen van a nőknél.
Egyáltalán nem kaphatnak meg senkit és nincsenek is előnyösebb helyzetben. Abban viszont lehet valami, hogy többször verik át a nők fejit.
A véleményem az, ha neked az ideálod a tök átlagos kinézetű pasik jönnek be akkor válasz olyat. Nem értem hol itt a probléma? Vagy csak "helyes" pasik szólítanak le?
Ha ez megnyugtat,az én barátnőm is átlagos csaj,de jól megvagyunk,igaz laza kapcsiban vagyunk.
Nem kéne túl elő kelő csaj nekem.
Azoknak nem ilyen férfi kell,mint én.
Azoknak selyem fiúk kellenek.
Bár a plázákban a jó (nők) is megnéznek ,ha bemegyek bőr cuccaimban nézelődni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!