Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lánynak barátja lesz miért nem lesznek neki
fontosak a barátnői?
Gondolj bele. Melyik jobb? Szex, vagy beszéd a szexről?
2011. júl. 18. 22:21
2011. júl. 18. 22:28
Ez nem igaz! A barátnők ugyanolyan fontosak maradnak, de idővel lehet, hogy ez lefokozódik. Egyszerűen a fiúval akarják az idejüket tölteni, mert a jövőjüket látják benne, és mert szerelmesek(hadd ne mondjam, mi az a szerelem). Barátnőjükkel is foglalkozni akarnak(legtöbben), de mivel a fiú majd' egész nap velük van, ez nem lehetséges. :(
2011. júl. 18. 22:29
4/16 A kérdező kommentje:
22:29! Legalább te átérzed a helyzetem :(
Erre én is kíváncsi lennék :/ bár az én esetemben a pasija nem is ér rá csak hétvégenként de ő egész héten várja h hívni fogja h van egy kis ideje ezért soha nem tudtunk találkozni...
2011. júl. 18. 22:35
6/16 A kérdező kommentje:
22:35! Sajnálom, hogy nem tudtok találkozni pedig egész héten tudnátok. Nálunk meg egy héten 2x találkoznak de ez sem jobb. Mindegy majd lesz valami.
ez olyan hülye felfogás.. .csak azok mondják akiknek nincs soha pasijuk csak a barátnőiknek... az elején természetesen sokat akarnak a pasival lenni, jó vele, szerelmesek stb... a barátnőkkel meg évek óta sokat vannak együtt, a pasiban meg még ott van az újdonság varázsa. és ez az első 2 hónap után max. úgyis kevesebb lesz. és akkor megint egyensúlyba jön a barátnőkkel és a baráttal töltött idő. de utálom, ha egy barátnőm azzal jön hogy én miért vagyok a barátommal és akkor őt már nem is szeretem...
17/L
2011. júl. 18. 22:40
Egyébként én is elhanyagoltam a barátnőimet. Sokáig észre se vettem, remélem, helyre tudom hozni...
2011. júl. 18. 22:48
ez nem feltétlen igaz.. barátnőmnek 6hónapja van meg a pasija és nekem is van barátom mégis lenne rá időm h találkozzam vele de őt nem igazán érdekel már semmi... és persze tudom h szerelmes meg minden de nincs vele egyedül és ha majd szakítanak akkor meg ahhoz menne akit addig le se sz.rt...
22:35-ös voltam
2011. júl. 18. 22:49
akire ez igaz, az nem is volt igazi barátnő. azok ugyanis még a munka és család mellett is foglalkoznak egymással, nem egy pasi miatt már le se sz*rják az embert. az ilyenek nem barátok, max. haverok, vagy még az se.
2011. júl. 18. 22:51
Kapcsolódó kérdések: