Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért érzem ezt? Más is volt már így?
Kezdem azt érezni, hogy valami baj van velem. Szóval az a helyzet, hogy én félek belemenni egy párkapcsolatba. Nem tudom mért van ez, hiszen semmi olyan régen történt dolog nincs az életemben, amiért ezt kéne éreznem. Ha udvarol nekem egy fiú, akkor hirtelen meghátrálok. Más is volt már ilyen helyzetben? És mit lehet tenni ellene?
17/L
Ez teljesen normális érzés, nincs baj veled!
Én most is ezt érzem, az is igaz, hogy több, mint 3 hónapja szakított velem a barátom majdnem két év együtt járás után. Utána már én is féltem belemenni egy kapcsolatba, ezért sem jöttem össze egy olyan sráccal, akibe nagyon belezúgtam... csak a félelmem erősebb volt.
Szóval szerintem ez teljesen normális, idővel megnyugszik az ember, és kész lesz nyitni/megnyílni.
Sok sikert!!
L/17
Az előző vagyok, azt nem írtam bele, hogy remélem a válaszom miatt nem fogják leordítani itt a fejemet a gyakorikérdéseken. Idővel persze én is szeretnék majd családot, stb...de ehhez még fiatal vagyok. Neked sem kell aggódnod, Te még fiatalabb vagy, idővel biztos sikerül majd nyitottabbá válnod, főleg akkor ha találkozol a tökéletes pasival. :) Sok szerencsét!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!