Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lehet a titka a csajozásnak?
ma 18:58
Ezzel nem azt akarom mondani,hogy nem lehet izléses a szöveged vagy ,hogy a státusz feltétlen a mások eltaposását ,lenézését jelenti,nem kell feltétlen kigyúrva verdával nyomulni,ezerféle stílus lézetik ,sokat számít az előadás mód! Amelyik szubkultúrában te elismert vagy (diszkós,művész(pl.:költő,énekes)alternatív stb....) abban a szubkultúrában lévő csajoknl lehetsz sikeres! Vannak lányok pl akik rondák,ők eszmékkel magyarázzák,hogy kielégítetlenségük oka a gonosz pasik... és fordítva! Nem mondom,hogy jó ,hogy így működnek a dolgok és ,hogy ne legyen tartásod vagy ne valj magadnak valami magasztos eszmét,de sajnos vagy nem sajnos én azt veszem észre,hogy a világ így működik! Az emberi természet a párválasztásnál sokat ad a külsőségekre és a látszólagos belső tulajdonságokra...ha megtanulod,hogy mai az a szöveg ami beválik és hitelesen adod elő még nem biztos,hogy őszintén így gondolod...ha megvan a státuszod ,de nem tisztességesen szerezted ,attólmég megvan és a nőknek ez sokkal lényegesebb,mintha nem lenne! Evolúció,vasszigor! De győzzönmeg valaki ,ha szerinte nem így van!
Ez a kérdés már volt...
Amúgy egy valamid nincs, ami neki nagyon is: önbizalma. Ez az ami nagyon jól jön a csajozáshoz.
Fúúúúj!!! 115kg? Mindjárt hányok... Van olyan lány, aki nem egy büdös rib@nc, és összeáll vele? Fujfujfuj... Nálam alap követelmény hogy sportos legyen. Én is sportolok, szóval én elvárom ezt egy pasitól, hogy ne nyomjam le szkanderba...
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!