Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ma már "gáz" védekezni? Más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma már "gáz" védekezni? Más is rizikózik?

Figyelt kérdés

Abba kellett hagynom a fogamzásgátlót, mert híztam tőle. Mikor mondtam a barátnőimnek, kérdezték, hogy és akkor most hogy lesz( mert tudják, hogy én nagyon védekezéspárti vagyok). Mondom gumival. Erre totál ledöbbentek, hogy én hülye vagyok, minek tablettázok meg gumizok ők sose védekeznek( csak megszakítássaal) és soha nem volt semmi baj, pedig nem ma kezdék. Az egyik még azt is mondta, hogy benne még az életben nem volt gumi, pedig több sráccal is lefeküdt már, aztán 4 évet járt valakivel, de nem szedett gyógyszert. És még belé is élvezett a srác néha és nem lett baj. És ez nem csak egy barátnőm véleménye, hanem kb az összesé. Egyik se használ se gumit, se tablettát, rizikóznak. És tényleg sose volt baj, pedig már kb 7 éve élünk szexuális életet mind.

Mások is így rizikóznak? Tényleg nem valószínű, hogy teherbeesik úgy( előváladék meg ilyesmi)

Én mindig annyira vigyáztam, évekig gumival, aztán már lassan 5 éve tablettával és ledöbbentem, hogy másoknak ez ennyire természetellenes. Szerintetek?

2011. júl. 16. 18:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Az egyik még azt is mondta, hogy benne még az életben nem volt gumi, pedig több sráccal is lefeküdt már, aztán 4 évet járt valakivel, de nem szedett gyógyszert."

És azt nem mondta véletlenül, hogy hányszor járt ez idő alatt abortuszon? Lehet, hogy meddő és ezért nyugodtan beleélvezhetnek, vagy csak szimplán hazudtak.

A megszakításos módszer pedig nem védekezés. Ettől még az orosz rulett is biztonságosabb.

Nehéz elhinni, hogy 24 éves vagy, vagy ha mégis, akkor nagyon szomorú, hogy annyi eszed van, mint egy 10 évesnek.

Ne szedjél semmit, a barátod se használjon kotont, aztán majd gyere vissza sírni, hogy terhes vagy, pedig a barátnőid azt mondták, hogy nem lesz semmi baj.

Hihetetlen, hogy mennyire ostoba emberek járkálhatnak szabadon.

2011. júl. 16. 19:15
 12/14 anonim ***** válasza:

tapasztaltam én is a környezetemben, pár barátnőmnél... jó, komoly kapcsolatban vannak, de akkor is, még egyiküknek sem jönne jól a baba. de így védekeznek... jó, már velünk is megesett, hogy nem volt gumi és akkor vállaltuk a kockázatot, de elég nagy hülyeség volt! azóta meg tablettát szedek.

23N

2011. júl. 16. 19:23
 13/14 A kérdező kommentje:
Én egy szóval se mondtam, hogy nem fogunk ezután védekezni, sőt ledöbbentett, hogy mások mennyire felelőtlenek. nem értem miért kell ezért engem lehülyézni...
2011. júl. 16. 19:28
 14/14 anonim ***** válasza:
100ból 35 nő lesz terhes megszakításos védekezéssel.
2011. júl. 17. 02:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!