Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ma már "gáz" védekezni? Más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma már "gáz" védekezni? Más is rizikózik?

Figyelt kérdés

Abba kellett hagynom a fogamzásgátlót, mert híztam tőle. Mikor mondtam a barátnőimnek, kérdezték, hogy és akkor most hogy lesz( mert tudják, hogy én nagyon védekezéspárti vagyok). Mondom gumival. Erre totál ledöbbentek, hogy én hülye vagyok, minek tablettázok meg gumizok ők sose védekeznek( csak megszakítássaal) és soha nem volt semmi baj, pedig nem ma kezdék. Az egyik még azt is mondta, hogy benne még az életben nem volt gumi, pedig több sráccal is lefeküdt már, aztán 4 évet járt valakivel, de nem szedett gyógyszert. És még belé is élvezett a srác néha és nem lett baj. És ez nem csak egy barátnőm véleménye, hanem kb az összesé. Egyik se használ se gumit, se tablettát, rizikóznak. És tényleg sose volt baj, pedig már kb 7 éve élünk szexuális életet mind.

Mások is így rizikóznak? Tényleg nem valószínű, hogy teherbeesik úgy( előváladék meg ilyesmi)

Én mindig annyira vigyáztam, évekig gumival, aztán már lassan 5 éve tablettával és ledöbbentem, hogy másoknak ez ennyire természetellenes. Szerintetek?

2011. júl. 16. 18:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2011. júl. 16. 18:12
 2/14 A kérdező kommentje:
24, miért?
2011. júl. 16. 18:13
 3/14 anonim ***** válasza:

Szerintem védekezz csak, így biztosan nem lehet baj :) és gondolj bele abba, milyen érzés lesz nekik, vagy milyen érzés lenne neked, ha egy alkalmi kapcsolatból, a megszakításos módszer miatt születne egy baba? Esetleg elkapnának valami fertőzőt?

Lehet kényelmetlenebb, de biztonságosabb a gumi.

2011. júl. 16. 18:14
 4/14 anonim ***** válasza:
hát, az én ismerőseim szinte mind talettáznak ha hosszabb kapcsolatban vannak, akik nem, azok gumiznak, egyetlen barátnőm van aki 5 éve együtt van a párjával és csak megszakítással védekeznek, de nem ez a 'trend'. ráadásul ő is el akarja kezdeni a tabit mert már elege van belőle h mindig idegeskedjen h lesz-e vmi... nemtom, ez tényleg ilyen divat-e mostanában, de szerintem elég szánalmas hogyha igen...
2011. júl. 16. 18:15
 5/14 anonim ***** válasza:

sztem felelőtlenek.

nekem természtesen kb. félévente van peteérésem (orvosom állapította meg), terméketlenebb vagyok az átlagnál.

de mégis szedek gyógyszert, mert mi van, ha éppen akkor "üt be" a dolog, ha éppen megérik egy?

ezzel nem szabadna így játszadozni.

mellesleg rossz a megszakítás, a srácnak eleve, de én néha pont akkor élvezek el, ha bennem összerándul a párom pénisze.

én nem hízok a gyógyszertől, de lehet, hogy te sem híznál egy másik fajtától.

kérdezd meg az orvosod sztem.

20/L

2011. júl. 16. 18:16
 6/14 A kérdező kommentje:
Nekünk augusztusban lesz az esüvőnk, nem lenne alkalmi kapcsolatból baba. De még így is vigyázok, mert még nem akarunk babát pár évig. Még dolgozni, utazgatni akarunk, babát majd csak 2-3 év múlva. Nem értem meg azokat, akik mertek tinikorukban is, meg most is, stabil párkapcsolat nélkül rizikózni.
2011. júl. 16. 18:16
 7/14 anonim ***** válasza:
Én tuti nem kockáztatnék. A megszakításos módszer nem védekezés. Annak a barátnődnek, aki így védekezett éveken át, és még úgy se lett terhes, hogy beleélveztek, annak vmi baja lehet, lehet nem is termékeny
2011. júl. 16. 18:17
 8/14 anonim ***** válasza:

Ez a "zokniban lábat mosni" meg a "csak az útszéli k.vák ragaszkodnak a kotonhoz" ökörség SAJNOS még mindig elterjedt a fiatal hímegyedek között, és a lányok se különbek. Azt hiszik, velük nem fordulhat elő.

Mellette olyan szinten divat az egyéjszakás szex, a rövid alkalmi kapcsolatok meg a többi... én már cseppet se csodálkozom, hogy a 30 év alatti korosztályban futótűzként terjed az AIDS, a HPV, a gomba, és a meddőség.

A barátnőidnek gratula, de őket vedd alapul. Ritka sötét egy társaság lehet.

Szerintem normális embernél alapvető, hogy ha élvezetből szexel, akkor védekezik, majd ráér akkor figyelni, hogy pozitív-e a teszt, ha gyereket akar.

2011. júl. 16. 18:21
 9/14 anonim válasza:
Szerintem ne hallgass egyik barátnődre sem! Aki rizikózik az meg is érdemli ha gyereke lesz vagy ha elkap valami betegséget a másiktól (amit persze sokan nem tudják magukról hogy mit hordoznak.) Én még gumival is félek valamikor hogy véletlenül(ne adj isten) teherbe esek pedig nagyon odafigyelünk a párommal erre! Szerintem veszélyes a meg szakításos dolog, és szerintem elég szar hogy mindig az kelljen a fejedbe járjon hogy úristen mikor leszek terhes. A barátnőid lehülyéznek téged de szerintem majd ők lesznek hülyék egy "véletlen babával" a hátukon...
2011. júl. 16. 18:22
 10/14 anonim ***** válasza:

Ha nem akarsz bajt, kötelező védekezni, mert aztán mi van, ha mégis megtörténik? Megölöd a gyereket? A barátnőid szerintem elég felelőtlenek, pláne, hogy nem egy állandó partnernél csinálták ezt, hanem ki tudja hánnyal.

Az utóbbi két alkalommal mi is megszakításosan "védekeztünk", de mi úgy vagyunk vele, hogy nem baj, ha véletlenül becsúszik a gyerek. Ezelőtt mindig védekeztünk valahogyan. A gyógyszert nekem is abba kellett hagynom, utána gumi, krém...

2011. júl. 16. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!