Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, voltatok már úgy, hogy beleszerettetek, egy srácba illetve a leszbikusok csajba, hogy nem tudtátok róla, hogy meleg vagy heteró?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akire ha rámosolygok visszamosolyog, ha a szemébe nézek nem néz el, ha küldök pl msn en egy ölelés, vagy kacsintós szmájlit mindig viszonozza, de valahogy nem tudok rájönni, hogy most vonzódik hozzám ő is vagy csak felnéz rám mert én nagyobb vagyok ő meg csak 16 éves és azért csinálja... Ő tudja, hogy meleg vagyok viszont amikor elmondtam neki annyit mondott rá, hogy " Érdekes" és semmi sem változott utána sőt talán még közelebb került hozzám, de nem lépett semmit.. Mit tegyek? Lépjek én? Vagy hagyjam az egészet és felejtsem el? Homófób válaszokat nem kérek ha lehet.. Köszönöm2011. júl. 16. 14:59
21/25 A kérdező kommentje:
Úgy döntöttem, egyelőre hagyom.. Még nagyon fiatal és szerintem nincs is teljesen tisztában azzal, hogy mi is történik vele. Majd ha akarja elmondja magátol, nem akarom, hogy azt érezze nyomulok rá vagy ilyesmi.
2011. júl. 23. 18:26
23/25 A kérdező kommentje:
Semmire. Van csaja elvileg. Már nem is érdekel.
Talán én képzeltem úgy, hogy bejövök neki.
Mondjuk még fiatal ő sem tudja talán mit akar, és nekem nincs is jogom manipulálni semmilyen formában.
2012. aug. 21. 21:47
24/25 anonim válasza:
Ez érdekes. Ugyancsak félreérthető jelekkel bombázott, egy heteróból ilyesmit ki nem néznék. Biszex hajlam nem szorulhatott belé? Mondjuk ha azóta "felszedett" valakit, értelmét vesztette a további kutatgatás.
25/25 anonim válasza:
akaszd föl magad, ugorj a dunába,ugorj busz, vonat, autó elé ez megoldás lesz minden problémádra te retkes b*zi ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!