Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, voltatok már úgy, hogy beleszerettetek, egy srácba illetve a leszbikusok csajba, hogy nem tudtátok róla, hogy meleg vagy heteró?
22 évesen nem szeretni az alkoholt:S
Én 20 vagyok, és ahogy tudok a legegészségesebben táplálkozom, meg sportolok, stb stb stb. De hát az alkoholt nem tudnám kihagyni az életemből:) Egyszer egyszer iszonyat jó illuminált állapotban lenni:P Nem is kicsit!
Kérdezd meg a srácot hogy mit gondol a melegekről!
Lehet hogy a válasza sok titokra fényt deríthet! :)
Próbálj szerintem puhatolózni, hogy mi a véleménye, mert hatalmasat koppansz, hogyha heteró. Vagy kösd fel a gatyád és eléállva mond a szemébe amit érzel és gondolsz, mert én a helyedben inkább lennék megvetett meleg, mint egy hazug heteró. Mindenképpen mond meg neki mivel előbb-utóbb felőröl a tépelődés.
Amúgy meg mi van hogyha fiatal? Szerintem nincs azzal gond. Én 35 vagyok és a barátom17 éves, nincs ezzel semmi baj ameddig úgy érzem, hogy ő tart engem fiatalon és 20 évesnek érzem magam mellette.
Sok szerencsét hozzá.
18:17 Sztem se gáz a korkülönbség egyáltalán.
Egyébként voltam már ilyen helyzetben. Szerelmet vallottam neki, kiderült, hogy ő heteró, de egész jól fogadta, azóta is barátok vagyunk, bár persze azért nem maradt minden a régiben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!