Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek róla?
Neki kezdtem egy blogot írni a tinik gondjairól. Véleményt szeretnék kérni, hogy mikről írjak. Szexualitás nem igazán lesz benne, csak párkapcsolati dolgok.
Visszatérve az előzőhöz, én egy vallási suliban tanultam (nem vagyok fanatikus hívő) ahol a koliban szigorú szabályok voltak pl fél ötre vissza kellet menni, és este takarodó volt, és sminkelni sem lehetett. Persze mi is nyafogtunk, hogy ez milyen rossz dolog, de igazából biztonságot adott. Jó hogy voltak a határok. És igen szerettük feszegetni őket. (pl fiút felszöktetni a lánykoliba vicces volt, vagy titkos szobabulikat tartani takarodó után, vagy incselkedni a nevelőkkel, hogy azért is sminkeltük magunkat)
Meg ezek a szigorú szabályok össze is tartottak minket, a "gonosz" nevelőket mindig lehetett szidni pl...de utólag visszanézve nagyon jó volt. :)
A meztelen gyerekes cikkel viszont egyet értek. :D
Esetleg írhatnál az ilyen fikázó blogokról is...mármint nem csak arról, hogy milyen szemetek, hanem arról is, hogy mindenki kétszer átgondolhatná, hogy milyen képet tesz fel magáról a netre. Nekem több éve van iwiw-em facebook-om, és gyakran rakok ki képeket, de valahogy sosem kerülök ki napisz.rra.
Hova jártál? :)
Mondjuk vallási suliba alapból érdekes járni. Az emberek rögtön azt hiszik, apáca akarok lenni. Vagy a másik véglet megkérdezi, hogy igaz e, hogy ki kell elégítenünk szexuálisan a szobafőnökünket? XD
Aztán amúgy nem értik miért nem veszik fel őket munkahelyre. Nem tudom hallottál e arról, hogy most már az álláskeresők meg szokták nézni a jelentkezők profiljait is. :D Amit meg is értem. Ne legyen pl tanító bácsi az aki otthon fegyverekkel pózol. XD
Ha meg részegeskedős fotókat akarnak kirakni, akkor állítsa be, hogy csak a bulin résztvevők láthassák. Az ember csak azt rakja ki amit fel is mer vállalni.
Informatika szép szak. Én ahhoz képest, hogy magyar töri szakra jártam, most gyógyszerésznek tanulok. :)
Jaja....
Amugy meg mindig a meztelen gyerekek cikkem viszi a toppot. Minden fel oraba valaki jon a googlerol s pont azok kozul ir be valamit ami a cikkben van. S raadasul meg nem is vagyok nepszeru blog annyira. De attol meg teny a teny !! Felorankent valaki meztelen gyerekeket akar latni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!