Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek róla?
Neki kezdtem egy blogot írni a tinik gondjairól. Véleményt szeretnék kérni, hogy mikről írjak. Szexualitás nem igazán lesz benne, csak párkapcsolati dolgok.
A tinik gondjairól...a tinik mindig szenvednek valamitól, mikor semmi gondjuk nincs.
Nem éheznek, nem kell dolgozniuk, a s.ggük is ki van nyalva, életük legszebb időszakában vannak, amit élvezniük kéne. Mégis mindig szenvednek. Néha nem értem.
(persze vannak kivételek)
Szokták mondani, a kutya is jó dolgában veszik meg. :S
Az ilyen öngyilkossági kísérletek, általában csak figyelemfelkeltések. "Figyeljetek rám"
Amúgy szerintem tudod mi a baja a mai fiataloknak? Ez a fene nagy liberalizmus. Mindent szabad, mindent lehet. Nincsenek elvek. A tini korszak pont arról szólna, hogy keressük meg a határokat. De ha nincsenek határok? A szülőknek meg nincs idejük. A fiatalok meg keringenek, mint gólyafos a levegőben. Aztán idő előtt kipróbálnak mindent, minden áron tartozni akarnak valahova...és a szélsőségek felé sodródnak.
Na írhatnál erről.
Amúgy én 21/L vagyok.
Ebben egyetértünk.
Én 20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!