Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha egy lány egyedül ül a falu végi buszmegállóban, azt rögtön k*rvának nézik?
Figyelt kérdés
Mert ma ez történt velem. Délelőtt ültem a buszmegállóba, ami a falu végén van. Egyedül voltam, kb. 10perccel a busz indulása előtt már ott voltam. Elég forgalmas az az út, percenként 5-6autó +2-3teherautó vagy kamion elmegy ott. Jött arra egy autó amiben 3, 20év körüli fiatal ült. Lelassított előttem, majdnem meg is állt. Nem vettem őket észre, mert fb-ztem a telefonomon, akkor néztem fel amikor elém értek. Ekkor csodálkozva rámnéztek és vmi ilyesmit kérdeztek, hogy 'Ja nem?' aztán mentek is tovább. Ezen nagyon meglepődtem, és rosszul isesett kicsit, ugyanis nem vagyok az a mai szépség(szóval nem szőke vagyok, nem festett a hajam, nem túl nagyok a melleim, nem miniszoknyában és magassarkúban voltam,stb) és szerintem az öltözékem sem volt kihívó. Aztán mégegyszer elmentek előttem, de akkor már nem álltak meg. Mégis, miért volt és mi volt ez? :/ Amúgy mostanában azt veszem észre, hogy egyre többen megnéznek, inkább idősebb pasik. 15/L2011. júl. 15. 18:18
21/36 anonim válasza:
ma 19:03
Szívesen, te legalább normálisan állsz a véleményhez, én a kritikát becsülöm meg a legjobban, mert az őszinte, és rámutat a hibáimra amiből tanulhatok. (Y)
22/36 anonim válasza:
170cm, 58kg ??
Kicsit duci vagy.
23/36 A kérdező kommentje:
19.20 azt az egyet tudom magamról, hogy duci nem vagyok.szerintem teljesen jól oszlik el rajtam.mások is ezt mondják. És ha megnézed, az összes oldalon azt írják, hogy testmagasság-110 a normál.
2011. júl. 15. 19:27
24/36 A kérdező kommentje:
ja és lécci ne itt öljétek meg egymást.köszi:)
2011. júl. 15. 19:40
25/36 anonim válasza:
19:20-as vagyok
Szerintem ,neked olyan 50-51 kilónak kéne lenned, de azért csinos vagy.
26/36 A kérdező kommentje:
huuu az 50kg szerintem nagyon sovány...xD egyik barátnőm kb 170, és ő kb olyan 50kg, de ő eléggé vékony és melle sincs neki. Igaz, nekem van egy minimális kis pocim, de szerintem az még belefér. Inkább vagyok 58kg, mint 50...így jól érzem magam.:) azért köszi.
2011. júl. 15. 19:51
27/36 anonim válasza:
Tökéletes az 58 kg. Milyen 50kg? Jézusom...
Akkor nagyon sovány lennél! :(
28/36 A kérdező kommentje:
hát szerintem is. :)
2011. júl. 15. 21:25
29/36 anonim válasza:
Én vagyok 160 és 54 kg...jeszus! Nehogy lefogy 50-re mert ilyen barmok azt mondják! -.-
15L
30/36 anonim válasza:
én meg 186 cm és 58 kg szóval xD (15/f)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!